Καλλιστεία 2019: Αυτά είναι τα κορίτσια που διεκδικούν τους τίτλους! (Βίντεο)

Πως σας φαίνονται;

Καλλιστεία 2019: Αυτά είναι τα κορίτσια που διεκδικούν τους τίτλους! (Βίντεο)

Αυτά είναι τα κορίτσια που διεκδικούν τους τίτλους Star Hellas, Miss Hellas,Miss young, στα Καλλιστεία 2019. Πως σας φαίνονται;

Σήμερα, στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, θα μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη Star της Ελλάδας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η αγαπημένη μας Μαρία Κορινθίου! Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες εκτός από την εμφάνισή τους, θα μας δείξουν και το ταλέντο τους.

Δείτε στο βίντεο τις διαγωνιζόμενες:

GNTM: Έχασε το στέμμα στα καλλιστεία και μπήκε πρώτη σπίτι! Αυτή είναι η αντίπαλος της Μπέλλα!

Χαμός στο GNTM με την κοπέλα που έχασε το στέμμα στα καλλιστεία και μπήκε πρώτη σπίτι! Αυτή είναι η αντίπαλος της Μπέλλα!

Η Ιωάννα Μπέλλα έγινε το αντιπαράδειγμα στο περυσινό GNTM από το οποίο κόπηκε στην πρώτη οντισιόν λόγω πολλών πλαστικών!

Η Ιωάννα όμως επέστρεψε νικήτρια από τον διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς 2019 και πήρε το στέμμα από το μοντέλο Σίλια Ευαγγέλου! Η Σίλια, έχασε από την Ιωάννα δε σταμάτησε όμως να προσπαθεί στον χώρο της μόδας.

Ιωάννα Μπέλα: Τα έχει με πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Η απάντηση που τα λέει όλα!

Η Σίλια Ευαγγέλου είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,84 σπουδάζει Παιδαγωγικά και λίγους μήνες μετά από την ήττα της στα καλλιστεία πήρε μέρος στις οντισιόν του GNTM.

Η Σίλια όχι μόνο πέρασε τις πρώτες οντισιόν, σε επεισόδια που ακόμα δεν έχουν προβληθεί, και το μπουτ καμπ αλλά είναι από τα 10 πρώτα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι! Πολλοί μάλιστα, λόγω των τατουάζ που έχει και η ίδια, την χαρακτηρίζουν αντίπαλή της! Εσείς συμφωνείτε;

GNTM: Έχασε το στέμμα στα καλλιστεία και μπήκε πρώτη σπίτι! Αυτή είναι η αντίπαλος της Μπέλλα!