Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά! Για αυτό έφυγαν από το «Voice» Μαραβέγιας - Καπουτζίδης!

Αυτή είναι η αλήθεια!

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά! Για αυτό έφυγαν από το «Voice» Μαραβέγιας - Καπουτζίδης!

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει για πρώτη φορά το λόγο που έφυγαν από το «The Voice» ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η τραγουδίστρια μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για το μουσικό show.

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποχαιρέτησε το Voice με συγκινητική ανάρτηση! Το μακροσκελές κείμενο για τους συνεργάτες του!

Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας, όμως ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι. Όταν αγαπάς τους φίλους σου, αγαπάς και τις επιλογές τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Έτυχε φέτος να είναι η χρονιά που θα ανεβάσει το δικό του έργο. Ο Κωστής Μαραβέγιας ήθελε να συγκεντρωθεί να κάνει τον καινούριο του δίσκο, γιατί έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έκανε τον τελευταίο δίσκο του», αποκάλυψε.

Κωστής Μαραβέγιας: Γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε από το The Voice!

Γι' αυτόν το λόγο ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε και αποχώρησε από το The Voice!

Η αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια και του Γιώργου Καπουτζίδη από τον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ έφερε αναταραχή στους υπεύθυνους, αφού έπρεπε άμεσα να βρουν τα νέα πρόσωπα που θα πλαισίωναν το σόου τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στην παρουσίαση.

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, Κωστής Μαραβέγιας, ανακοίνωσε στις αρχές Σεπτεμβρίου την αποχώρησή του.

Είχε πει μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος».

Ο ίδιος όμως δεν είχε αναφέρει τον λόγο της αποχώρησής του!

Ο Κωστής Μαραβέγιας παρευρέθηκε στην συνέντευξή Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Παλλάς για την παράσταση «Ωνάσης - Τα Θέλω Όλα».

Εκεί ο ίδιος είπε πως αυτή τη σεζόν ήθελε να αφοσιωθεί στη μουσική και σε αυτό το project.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Μεγάλη μου τιμή και χαρά. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Θαυμάζω στο θέατρο, την ομαδικότητα και εργατικότητα.