Room Service Πλιζ: Η εταιρία παραγωγής απαντά στην επιστολή του Α. Ρήγα! «Λυπούμαστε πολύ αλλά...»

Οι ατάκες που θα συζητηθούν!

Room Service Πλιζ: Η εταιρία παραγωγής απαντά στην επιστολή του Α. Ρήγα! «Λυπούμαστε πολύ αλλά...»

Η εταιρία παραγωγής για το Room Service Πλιζ απαντά στην επιστολή του Α. Ρήγα! «Λυπούμαστε πολύ αλλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν για την σειρά, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να στείλει εννιασέλιδη επιστολή κόλαφο που κατακεραυνώνει την εταιρεία παραγωγής. Το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε για πρώτη φορά την απάντηση της εταιρείας παραγωγής.

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για ακόμη μια φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περεταίρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και της ζημιάς που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Έκτακτο! Εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένη σειρά!

Έκτακτο γεγονός μόλις έσκασε και ξαφνικά βρέθηκε εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένη σειρά!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός...

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», αποκάλυψε πως τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τελικά το Room service πλιζ δεν θα προβληθεί!

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του για το Room service πλιζ”.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος!

Room Service Πλιζ: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς του ΣΚΑΪ! (Βίντεο)

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ "Room Service Πλιζ"! Γίνεται... χαμός!

Το νέο... Κόκκινο δωμάτιο έρχεται!

Ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε το πρώτο trailer από τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Room Service Πλιζ»!

Το στόρι είναι γνωστό, καθώς πρόκειται για τη συνέχεια του "Κόκκινου Δωματίου" που βλέπαμε στο Μega, αλλά με νέα πρόσωπα!

ΣΚΑΪ: "Διαζύγιο"-βόμβα με παρουσιάστρια! Λύθηκε η συνεργασία τους!

Δείτε το!

«Room Service, πλιζ»: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο «βόμβα» του Αλέξανδρου Ρήγα!

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο «βόμβα» που θα δούμε στην νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, με τίτλο «Room Service, πλιζ» που θα είναι παρόμοια με το «Κόκκινο δωμάτιο» που έκανε μεγάλη επιτυχία στο Mega.

Η αποκάλυψη για το όνομα - έκπληξη έγινε μέσα από τα social media και συγκεκριμένα με μια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός Θανάσης Τούμπουλης, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως θα κάνει guest εμφάνιση η Άσπα Τσίνα.

«Η Άσπα με μπουρνούζι και σημειώσεις;», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της φωτογραφίας, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, Μάλιστα, στο ίδιο επεισόδιο θα κάνει guest εμφάνιση και η Ραμόνα Βλαντή.

Room Service, πλιζ