Ράγισε καρδιές ο Κώστας Φαλελάκης για τον Μηνά Χατζησάββα: «Η τέφρα του είναι σκορπισμένη…»

Οι αποκαλύψεις για τον τελευταίο του σύντροφο!

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Φαλελάκης για τον Μηνά Χατζησάββα: «Η τέφρα του είναι σκορπισμένη…»

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Φαλελάκης για τον Μηνά Χατζησάββα, τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε από την ζωή πρόσφατα: «Η τέφρα του είναι σκορπισμένη…» αναφέρει μεταξύ άλλων....

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού αποκαλύπτοντας πως δεν έχει την τέφρα του αγαπημένου του στο σπίτι αλλά πως είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του.

Συγκλονίζει ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα! «Ήθελα να πάρω το νεκρό του σώμα και...»

Έχεις την τέφρα του Μηνά στο σπίτι σου;

Όχι, η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ, όπως και σ’ ένα άλλο κτήμα, ενός παιδικού του φίλου, στην Επίδαυρο. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει, να τον επινοώ. Δεν υπάρχει μνημείο, να “κολλήσεις” και να μνημονεύεις πέτρες και μάρμαρα. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου, με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ.

Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Εκείνο που με προβλημάτισε περισσότερο και με κράτησε ήταν το ερώτημα: “Αν εγώ φύγω από τη ζωή, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη που συντελέστηκε;”. Όχι, θα μείνω να είμαι φορέας αυτής της αγάπης, να πληροφορώ και να λειτουργώ μέσω αυτής και να επηρεάζω την πραγματικότητα όσο μπορώ μέσω αυτής της αγάπης. Αισθάνομαι αγαπημένος.

Αποκλειστικό! Κώστας Φαλελάκης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά Χατζησάββα στη ζωή του!

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr από τον Κώστα Φαλελάκη για τον άνθρωπο που έχει αντικαταστήσει τον Μηνά Χατζησάββα στην ζωή του μετά τον θάνατό του!

Η κουβέντα μας είχε πολλές αναμνήσεις, πολλούς αριθμούς και αρκετά ποιήματα της Κικής Δημουλά, που ήταν και προσωπική φίλη του Μηνά Χατζησάββα. Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές της καριέρας του, τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις «Αέρινες Σιωπές» ή στην «Αναστασία», μα πάνω απ' όλα θυμάται τα πρώτα του θεατρικά βήματα. Ο Κώστας Φαλελάκης χαμογελά συχνά κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας. Κάπως πικρά, αλλά τουλάχιστον χαμογελά!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Δεν ήθελες να είσαι ανεξάρτητος επαγγελματικά από εκείνον; Να μην είσαι κάτω από τη δική του ομπρέλα;

Ποτέ δεν ένιωθα ότι με καπελώνει ο Μηνάς, αισθανόμουν μια απίστευτη αγάπη από εκείνον, που τώρα δεν την έχω και με πονάει. Η ποιότητα, η κρίση, η σκέψη του, ήταν αξεπέραστες.

Ήταν αυστηρός κριτής σου;

Με υπερασπιζόταν σαν λέοντας στους άλλους, αλλά όταν γυρνούσαμε στο σπίτι μού τα «έχωνε» κανονικά. Δεν μου χαριζόταν.

Όταν σε επέλεγαν για κάποιες δουλειές, ένιωθες ότι μπορεί να υπήρχε ασυνείδητα και μια προτίμηση στο πρόσωπό σου εξαιτίας της σχέσης σας;

Δεν το ένιωσα ποτέ αυτό, δεν αισθάνθηκα ότι είχα κάποιο προνόμιο στη δουλειά μου εξαιτίας του.

Έχεις φίλους μέσα από τη δουλειά σου;

Οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Φίλες μου είναι η Φαιναρέτη Κομνηνού, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την οποία τη γνώρισα όταν ήρθα στην Αθήνα. Η Καρυοφυλλιά είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά σε πολλά πράγματα στη ζωή μου και το έκανε με «τσαμπουκά».

Με ποιο τρόπο;

Όταν «έφυγε» εκείνος κλείστηκα για πολλούς μήνες στο σπίτι, δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν απαντούσα στα τηλέφωνα και δεν άνοιγα την πόρτα. Εκείνη ερχόταν και με επιμονή χτύπαγε το κουδούνι. Δεν της απαντούσα και την άλλη μέρα ερχόταν πάλι. Μετά από πολλές μέρες τής άνοιξα και μου είπε «σου αρέσει δεν σου αρέσει, θέλω να είμαι κοντά σου». Την ίδια μεγάλη αγάπη μού έδειξε και ο Σταμάτης Φασουλής.