Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν ένα χρόνο και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Τον ξέρουμε από πασίγνωστη σειρά!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν ένα χρόνο και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν ένα χρόνο και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και εδώ και 12 μήνες κανείς δεν έμαθε πως ήρθε στον κόσμο το παιδάκι του. Μετά την αποβολή της συζύγου του, γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά του Mega, «Singles» όπου υποδυόταν τον σύντροφο της Μαρίας Σολωμού με την οποία είχαν αποκτήσει και ένα γιο.

Ο λόγος για τον Αντώνη Φραγκάκη, ο οποίος απέκτησε ένα γιο με την επί 5 χρόνια σύντροφο του Αναστασία Ξύδη.

 ηθοποιός έγινε μπαμπάς

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του πριν λίγο καιρό, όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πλέον η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Έλληνας τραγουδιστής μπαμπάς

Μπορεί βέβαια, εμείς να τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή, καθώς μετά την συμμετοχή του στο Fame Story είδε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο, πλέον έχει αφήσει πίσω του αυτό το επάγγελμα και εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο στην Αθήνα ως Γενικός Ιατρός. Μετά την αποβολή της συζύγου του, γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς!

Ο λόγος για τον Νίκο Μίχα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας!

Έλληνας τραγουδιστής μπαμπάς

Έλληνας τραγουδιστής μπαμπάς

Να του ζήσει το μωράκι του!

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Ο πρώην πασίγνωστης Ελληνίδας θα γίνει μπαμπάς!

Baby boom έχουμε στην Ελληνική showbiz, αφού ο πρώην πασίγνωστης Ελληνίδας θα γίνει μπαμπάς!

Την ευχαρίστηση είδηση γνωστοποίησε η μέλλουσα μανούλα η οποία όπως είναι φυσικό... δεν κρατιέται!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια και αποκάλυψε πως διανύει την 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

"Είναι κοριτσάκι" - Αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

«Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια «έφυγε» απ’ τη ζωή μου ο σημαντικότερος άνθρωπός μου, η μαμά μου. Όμως τον τελευταίο καιρό νιώθω πως αυτή την αγάπη που έχασα τότε θα την ξαναβρώ σύντομα. Όταν φεύγει μια ψυχή, μια άλλη έρχεται για να μείνει. Ο φύλακας άγγελος μου είναι πάντα εδώ και με προσέχει. #mommyabouttobe #18weekspregnant #trustinthemagicoflife», έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Θωμοπούλου. Να αναφέρουμε ότι ο σύζυγός της, Γιάννης Μαρακάκης διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την Έλενα Ράπτη.

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Ο πρώην πασίγνωστης Ελληνίδας θα γίνει μπαμπάς!