ΣΚΑΙ: «Βόμβα»! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!!

Τι συμβαίνει;

ΣΚΑΙ: «Βόμβα»! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ. Η είδηση «έσκασε» από τους «Κουκου» σαν «βόμβα».

Οι «8 Λέξεις» σημειώνουν χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνοι του σταθμού να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Σύμφωνα, με τον Γιάννη Πουλόπουλου, ο ΣΚΑΙ αποσύρει το ενδιαφέρον του από την μυθοπλασία και παγώνει την καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Ωστόσο, δεν την κόβουν τελείως. Σκοπός τους είναι να αλλάξει λίγο το σενάριο της σειράς, να υπάρξει πλοκή με αποτέλεσμα να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, από τη νέα σεζόν το κανάλι θα εντάξει στο πρόγραμμα του ριάλιτι.

Ανδρέας Γεωργίου: Η αποστομωτική απάντηση για το «κόψιμο» της σειράς «8 Λέξεις»! (Βίντεο)

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε μία αποστομωτική απάντηση για τις φήμες που μιλάνε για «κόψιμο» της σειράς «8 Λέξεις».

Η κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» τσάκωσαν τον σεναριογράφο και ηθοποιό, Ανδρέα Γεωργίου στο αεροδρόμιο.

Ο ίδιος απάντησε πρώτη φορά για την τηλεθέαση των «8 Λέξεων» και διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον ΣΚΑΪ να σκέφτεται το κόψιμο της σειράς.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε σε ένα κανάλι που είχε μικρότερη τηλεθέαση από άλλα κανάλια που ήμασταν. Το κανάλι αυτό θέλει να προσθέσει τη μυθοπλασία στο πρόγραμμά του και θα βοηθήσουμε να το χτίσει. Και αυτό κάνουμε. Δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν υπάρχει deadline για τη σειρά. Δεν υπάρχουν αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με το κανάλι. Είμαστε σε καθημερινή επαφή και παρακολουθούμε όλα τα κοινά. Εγώ βλέπω το GNTM. Είναι ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικό από το δικό μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

8 Λέξεις: Η «Μπρουκ» χόρεψε παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς!

Η τηλεοπτική «Μπρουκ» από την σειρά «Τόλμη και γοητεία» βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις» και χόρεψε παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς!

Τα γυρίσματα της σειράς του ΣΚΑΪ ξεκινούν ήδη στην Κέρκυρα και η Αμερικανίδα ηθοποιός, η Κάθριν Κέλι Λανγκ πήγε στην Κέρκυρα όπου την υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς.

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, χόρεψε στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας και απέδειξε πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα. 8 Λέξεις: Οδυσσέας και Ηλιάνα επιστρέφουν στην Ελλάδα! Καταιγιστικές εξελίξεις 14/10!

8 Λέξεις: Η «Μπρουκ» χόρεψε παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς!

8 Λέξεις: Η «Μπρουκ» χόρεψε παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς!