«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει «Ο παπάς την ώρα που θα με θάβει θα με ρωτήσει...»!

Η ατάκα έπος!

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει «Ο παπάς την ώρα που θα με θάβει θα με ρωτήσει...»!

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή», αποκαλύπτει σε συνέντευξη της «Ο παπάς την ώρα που θα με θάβει θα με ρωτήσει...».

Στο περιοδικό People και την Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καστάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αγαπημένο σήριαλ που κόπηκε ξαφνικά.

Βόμβες από τη Χρύσα Ρώπα: Ο πραγματικός λόγος που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»! «Ο Ρήγας με είπε βρωμ...νο!»

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

«Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”. Και δεν ξέρω και να απαντήσω, γιατί ακόμα και πρόσωπα που μπορεί να είχαν έρθει σε αντιπαράθεση συνεργάστηκαν ξανά και έγιναν επιτυχίες. Συχνά απαντάω “Τι με ρωτάτε, ρε παιδιά; Έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Ο γιος μου ήταν 7 μηνών και τώρα είναι 20.

Συνειδητοποιούσα και την ώρα που το έκανα ότι τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Προσπαθούσα να πείσω όσους ήταν γύρω μου ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο. Και όντως. Κανείς μας δεν γνώρισε ξανά τηλεοπτικά τέτοια επιτυχία.

Ήταν ένα σίριαλ έξι επεισοδίων , το έβδομο ήταν συνονθύλευμα διάφορων σκηνών και ρωτάτε όλοι λες και παίζαμε δύο χρόνια. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει ξανά το “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;” με τέτοια διανομή. Ήταν μια φοβερή συγκυρία. Μάλλον, δεν μπορέσαμε να το αντέξουμε; Τι να πω… Αυτό είναι κάτι που μένει αναπάντητο» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Καστάνη.

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου 19 χρόνια μετά - «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε...»!

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου 19 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε...».

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «DOT» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχημένη σειρά. Χάρης Ρώμας: «H Ελένη Ράντου μου έκανε Bullying! Ένιωθα ένοχος για...»!

«Αρχικά μου είχε προταθεί ο ρόλος που έκανε η Χρύσα Ρώπα και αρνήθηκα. Ήθελα να κάνω ένα ρόλο που να ‘ναι διαφορετικός με την Ελένη από το «Κωνσταντίνου & Ελένης». Υπήρξε μια κακή διαχείριση του Αλέξανδρου ως προς το όνειρο του. Έπρεπε λίγο να το ‘χε προστατεύσει», αποκάλυψε.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή Ελένη Ράντου