GNTM: Διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το ριάλιτι κέρδισε τίτλο στα Καλλιστεία 2019!

Σαν να έχουμε ξαναζήσει την ίδια ιστορία!

GNTM: Διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το ριάλιτι κέρδισε τίτλο στα Καλλιστεία 2019!

Μία διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του Star, GNTM κέρδισε τίτλο στα Καλλιστεία 2019.

Αυτή η ιστορία είναι σαν να την έχουμε ξαναζήσει και πέρυσι με την Ιωάννα Μπέλλα!

Μία από τις διαγωνιζόμενες στα Καλλιστεία 2019 είχε λάβει μέρος και στον φετινό κύκλο του GNTM.

Ο λόγος για την Σάρα Τσέχου, η οποία είχε φύγει από το ριάλιτι μόδας, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην πρώτη πασαρέλα. Ενώ είχε ανέβει στην πασαρέλα και περπατούσε, παραπάτησε, έπεσε και της βγήκε το γόνατο. Θυμάστε την Γαρυφαλλιά από το GNTM; Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της! (Βίντεο)

 GNTM: Διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το ριάλιτι κέρδισε τίτλο στα Καλλιστεία 2019!

Έτσι, δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στη φάση του bootcamp. Τίποτα, όμως, δεν είχε τελειώσει, καθώς όπως αποδείχθηκε υπήρχαν και τα Καλλιστεία1

Η Σάρα που κατάφερε να πάρει τον τίτλο της Ελληνίδας 2019 στα Καλλιστεία 2019 , είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Παράλληλα, σπουδάζει management και ασχολείται με τη γυμναστική, ενώ γνωρίζει και αγγλικά.

 GNTM: Διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το ριάλιτι κέρδισε τίτλο στα Καλλιστεία 2019!

Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία 2019 στέφθηκε είναι η Ραφαέλα Πλαστήρα. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος μάλιστα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».

Η Σάρα Τσέχου μπορεί να είχε μία ατυχία στη φάση του bootcamp στο ριάλιτι μόδας και να μην κατάφερε να συνεχίσει, ωστόσο δεν σταμάτησε να κυνηγά το όνειρό της και έτσι δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία 2019 και δικαιώθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

GNTM - spoiler: Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι, αλλά μπαίνουν ξανά!

Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι του GNTM, αλλά μπαίνουν ξανά. Το spoiler είναι «φωτιά», αφού είναι ονόματα που δεν περιμέναμε να φύγουν.

Μπορεί ακόμη να είμαστε στην αρχή του ριάλιτι, ωστόσο τα γυρίσματα βρίσκονται προς το τέλος του και ήδη έχουν βγει στην φορά πολλές διαρροές.

Από το παιχνίδι σύντομα πρόκειται να αποχωρήσει η Σουζάνα, ωστόσο όσο σύντομα θα φύγει, τόσο γρήγορα θα γυρίσει πίσω, καθώς θα πάρει την θέση της Μαρτίνας η οποία θα φεύγει για λόγους υγείας.

Ακόμη δυο κορίτσια που θα φύγουν αλλά θα επιστρέψουν είναι η Ελευθερία και η Εμμανουέλα. Μάλιστα, θα μπει στο σπίτι και η Πόπη, η οποία αποχώρησε στην δοκιμασία λίγο πριν ανοίξει η πόρτα του σπιτιού.

undefined

TAGS