Πέτρος Τατσόπουλος: «Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

Τα λόγια του ανατριχιάζουν!

Πέτρος Τατσόπουλος: «Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, όταν σε εκπομπή ζήτησε να αποχωρήσει μετά από μια έντονη αδιαθεσία.

Μετά την νοσηλεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος, βρέθηκε στην «Αυτοψία» και μίλησε για τα όσα έζησε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.

«Όλο αυτό που έζησα αφήνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και παράλληλα. Δεν μπορείς καν να τα φανταστείς. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησαν όλα τυχαία, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Την ημέρα εκείνη δεν έγιναν όλα ίδια. ψΔεν ένιωσα ότι θα μου συμβεί κάτι… την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρίσω…», είπε και συμπλήρωσε:

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον τηλεοπτικό αέρα. Ήμουν στο πάτωμα του στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον «αέρα» και περίμενα στο ασθενοφόρο να με παραλάβει. Συνέβησαν μια σειρά από ατυχίες-ευτυχίες. Μια σειρά από τραγωδίες, ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», είπε.

Πέτρος Τατσόπουλος

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υγεία του Τατσόπουλου!

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου, τις οποίες έκανε ο Γιάννης Λύρας.

Χθες, στην εκπομπή του Πέτρου Χατζή, ο δημοσιογράφος λιποθύμησε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως έγινε γνωστό, διαγνώστηκε με ανεύρυσμα και μπήκε στο χειρουργείο που κράτησε πέντε ώρες.

Ο πλαστικός χειρούργος, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και μίλησε μεταξύ άλλων για ανάνηψη που έκανε στον πρώην βουλευτή κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα. Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Ήταν σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λύρας.