Λένα Ζευγαρά: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της! Τρελαθήκαμε με το σαλόνι της! (Βίντεο)

Είναι μίνιμαλ, αλλά εντυπωσιάζει!

Λένα Ζευγαρά: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της! Τρελαθήκαμε με το σαλόνι της! (Βίντεο)

Η Λένα Ζευγαρά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και τρελαθήκαμε με το που είδαμε το σαλόνι της!

Η γνωστή ταγουδίστρια κάνει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι «Αμάρτησε» και σε αυτό συνέβαλε πολύ η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Η Λένα Ζευγαρά ανοίγει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα την πόρτα του σπιτιού της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό».

Έχει μία μοντέρνα και εντυπωσιακή κουζίνα, ενώ το σαλόνι της είναι άκρως εντυπωσιακό!

Αυτή η ηθοποιός από το Τατουάζ έχει σπίτι μες στο γκρι! Το μίνιμαλ γούστο και το τέλειο καθιστικό!

Είναι ευρύχωρο και όλα σε μαύρους και άσπρους τόνους! Είναι ένα πραγματικά μίνιμαλ και εντυπωσιακό σαλόνι που πολλοί θα το ζήλευαν.

Η Λένα Ζευγαρά μεταξύ άλλων είπε:

«Ζω στην Αθήνα εδώ και λίγο καιρό και αυτό είναι το πρώτο μου σπίτι. Δεν ξέρω αν θα μείνω για πολύ εδώ, μου αρέσει να αλλάζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέγκι Ντρίο: Μετακόμισε στα Νότια Προάστια και έχει σπιταρόνα! Την διακόσμησε με το γούστο της!

Η αγαπημένη μας Μέγκι Ντρίο μετακόμισε στα Νότια Προάστια και έχει σπιταρόνα! Την διακόσμησε όλη με το γούστο της και η κρεβατοκάμαρα κλέβει την παράσταση!

Η ίδια, άνοιξε το νέο της σπίτι για την εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τις αποκαλύψεις που κάνει για τον GNTM.

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα στο Instagram για τις αποκαλύψεις που κάνω για το φετινό GNTM, έχω φοβηθεί λιγάκι. Και δεν ξέρω αν έρχονται από την παραγωγή, αν έρχονται από φαν του GNTM, δεν ξέρω τι γίνεται. Ήταν να κάνω και μια γκεστ εμφάνιση. Είχε προγραμματιστεί μια φωτογράφιση με μοντέλα από το προηγούμενο, θα πηγαίναμε στο δεύτερο τώρα και θα κάναμε φωτογράφιση με τα κορίτσια.

Μέγκι Ντρίο: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαινε με τον...»! (Βίντεο)

Δεν το είχα πει αυτό και το λέω τώρα σε σένα πρώτη φορά γιατί έχει τελειώσει, την ακύρωσαν τη δοκιμασία. Με είχαν πάρει από την παραγωγή, με ρώτησαν αν θέλω και τους είπα ναι, να με υπολογίσουν. Δεν με ενημέρωσε, όμως, κανείς για την ακύρωση και πλέον δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά.

Η αγαπημένη μου παίκτρια φέτος είναι η Εμμανουέλα. Τα κορίτσια φέτος έχουν τουπέ… Εγώ πέρυσι ήμουν δεσμευμένη από ένα συμβόλαιο, το οποίο έλεγε ότι δεν πρέπει να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις για ένα χρόνο. Εγώ επέλεξα τον δικό μου δρόμο.

Πέρυσι είχα πρόταση να παίξω σε σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα. Στην κρεβατοκάμαρά μου δεν έχει μπει ακόμα άντρας», είπε η Μέγκι Ντρίο. Δείτε το σχετικό βίντεο: