Δανάη Παππά: Τέλος τα ψέμματα! Παρουσιαστής την έδωσε στεγνά! "Ήταν ζευγάρι με τον Μιχαήλ και..."

Βγήκε και το φώναξε σε εκπομπή!

Δανάη Παππά: Τέλος τα ψέμματα! Παρουσιαστής την έδωσε στεγνά!

Τέλος τα ψέμματα για την Δανάη Παππά! Παρουσιαστής την έδωσε στεγνά και αποκάλυψε πως... "Ήταν ζευγάρι με τον Μιχαήλ και..."

Στην εκπομπή «Έλα Να Δεις» με την Μαρία Ιώαννου δεν μπορούσαν να μην ασχοληθούν με το επίκαιρο θέμα των ημερών…τα unfollow στο Instagram.

Στέφανος Μιχαήλ: Παραδέχθηκε πως έχει δοκιμάσει ναρκωτικά!

Επίκεντρο της συζήτησης ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά οι οποίοι δεν μιλιούνται πλέον, ούτε ακολουθεί ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Η αποκάλυψη όμως, ήρθε δια στόματος του Αλέξανδρου Ταραμουντά ο οποίος είπε πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι! Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του: «Η Κύπρος εν μιτσιά, σίουρα κάποιος τους είδε».

Δανάη Παππά: Ερωτευμένη τρελά η ηθοποιός! Ο επιχειρηματίας που της πήρε το μυαλό...

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ τόσο καιρό δήλωνε μόνη όμως τελικά είχε βρει τον έρωτα σε έναν μελαχρινό 30αρη!

Τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ, άλλος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους, αν και δεν κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πριν από λίγες μέρες εθεάθησαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έκαναν τα ψώνια τους, ενώ φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Η Δανάη Παππά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με ανδρική συντροφιά και φυσικά τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο ζευγάρι.

Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι γύρω στα 30, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο, ενώ πέρυσι από το Aspro Seaside που διατηρεί στην Πάρο πέρασαν πολλά γνωστά ονόματα.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή έστω διαψεύσει την είδηση ότι είναι ζευγάρι. Ο χρόνος θα δείξει, λοιπόν, τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους…

Δανάη Παπά: Έχει σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ; Όλη η αλήθεια!

Η Δανάη Παπά σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε αν έχει σχέση με τον Στέφανο Μιχαήλ. Όλη η αλήθεια!

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η ηθοποιός έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά «Τατουάζ», Στέφανο ΜΙχαήλ.

Σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα».

Η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ.

«Εννοείται, το ξέρω πως υπήρχαν φήμες περί σχέσης με τον Στέφανο Μιχαήλ, με έχουν ρωτήσει πολλές φορές! Όλοι το πίστευαν οπότε θα είναι σαν να έγινε…», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Το Τατουάζ: Η Δανάη Παπά αποκαλύπτει το τέλος της σειράς! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Παππά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τέλος της σειράς του Τατουάζ του Alpha.

Η επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου σε σχεδόν ένα μήνα ολοκληρώνεται και οι σας έχουμε αποκλειστικές εξελίξεις.

«Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα. Από τη μία σκέφτομαι ότι είμαστε 2 χρόνια, έχουμε δεθεί κι έχω γίνει ένα με τον ρόλο μου, κι είναι λίγο στενάχωρο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που κάνουμε 2 χρόνια τώρα στο γύρισμα. Από την άλλη, είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε κοιλιά, το τελειώνουμε σε μια καλή περίοδο», είπε αρχικά.

Ενώ, στην συνέχεια η ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησαν τι θα δούμε στο φινάλε! Τι αποκάλυψε;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Ποιον ηθοποιό από το «Τατουάζ» έκανε unfollow;

Απίστευτο! Ποιον ηθοποιό από το «Τατουάζ» έκανε unfollow η Δανάη Παππά;

Συμπρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «To Τατουάζ» και για ένα μεγάλο διάστημα οργίαζαν οι φήμες ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ, όπου ο ίδιος όπως και η Δανάη Παππά συμμετέχουν στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, «8 λέξεις«, αλλά όπως φαίνεται πλέουν έχουν πάρει αποστάσεις, αφού υπάρχει ρήξη στη σχέση τους.

Η σχέση τους σήμερα ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγράψει και πολλές από τις κοινές φωτογραφίες τους.