Νόνη Δούνια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό χειρουργείο! «Το πρόβλημα ήταν χρόνιο...»

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Νόνη Δούνια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό χειρουργείο! «Το πρόβλημα ήταν χρόνιο...»

Τις πρώτες δηλώσεις της, μετά το σοβαρό χειρουργείο, έκανε η Νόνη Δούνια! «Το πρόβλημα ήταν χρόνιο...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, μίλησε για πρώτη φορά στα «Παραπολιτικά» και την Σάσα Σταμάτη, η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια.


Περάσατε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία σας. Πείτε μας τι ήταν αυτό που αντιμετωπίσατε.

Πράγματι, αντιμετώπιζα ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας και υπεβλήθην σε μια προγραμματισμένη επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς. Οι ιατροί έκαναν άριστα τη δουλειά τους και όλα, ευτυχώς, πήγαν καλά. Εχω ήδη επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και στην καθημερινότητά μου. Με την ευκαιρία της ερώτησής σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξε για την κατάσταση της υγείας μου.

Νόνη Δούνια: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σοβαρό χειρουργείο!

Φοβηθήκατε για τη ζωή σας; Τι σκεφθήκατε την ώρα που μπήκατε στο χειρουργείο;

Η συγκεκριμένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκα, είναι σοβαρή, όπως, άλλωστε, και κάθε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, καθώς ως άνθρωπος έχω πίστη και είμαι φύσει αισιόδοξη, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Δεν φοβήθηκα στιγμή ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά.

Είχατε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο θέμα;


Όχι, δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Απλώς, σε ένα καθιερωμένο ιατρικό τσεκ-απ εντοπίστηκε το εν λόγω πρόβλημα και προγραμματίσαμε με τον ιατρό μου την επέμβαση, όπως έπρεπε να κάνουμε.

Τα παιδιά σας τι σας είπαν;

Τα παιδιά μου αντιμετώπισαν το πρόβλημα αυτό όπως ακριβώς ήθελα και όπως τους το μετέφερα εγώ… Χαλαρά, χωρίς φόβο, με δύναμη και χιούμορ. Κατά τις ημέρες της νοσηλείας μου ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους, τις σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητές τους και, γενικά, δεν διαταράχθηκε καθόλου η ζωή τους.

Ποιοι ήταν αυτοί που σας συμπαραστάθηκαν, εκτός από την οικογένειά σας;

Έχω τη χαρά να έχω σχέσεις ζωής, επειδή αγαπώ τους ανθρώπους και επενδύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Και στα δύσκολα και στα ευχάριστα έχω δίπλα μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου, παλιούς και νέους συνεργάτες. Όπως σας είπα, πάντως, δεν αντιμετώπισα την κατάσταση ως κάτι που χρήζει συμπαράστασης. Ήταν για μένα κάτι το διαδικαστικό, μια εκκρεμότητα που έπρεπε να τελειώσει. Δεν το δραματοποίησα, ούτε του έδωσα μεγαλύτερη διάσταση από αυτό που αντικειμενικά ήταν. Οπότε οι άνθρωποί μου απλώς με περιέβαλαν με κατανόηση και αγάπη, όπως κάνουν πάντα.

Έδειξαν ενδιαφέρον για την περιπέτειά σας πολιτικοί σας αντίπαλοι στη Βουλή;

Κατ’ αρχάς, δεν θεωρώ ότι προσωπικά έχω κάποιον πολιτικό αντίπαλο. Σίγουρα έχω συναδέλφους με τους οποίους ιδεολογικά διαφωνώ, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε «απέναντι». Καθένας μας στη Βουλή, ανάλογα με τις θέσεις του και τα «πιστεύω» του, προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το κοινό καλό. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και το επίπεδο ζωής των πολιτών. Και προσπαθούμε να το κάνουμε με κάθε κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική μας δράση. Τόσο οι συνάδελφοί μου από τη Νέα Δημοκρατία όσο και εκείνοι που ανήκουν σε άλλες παρατάξεις έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον για το θέμα υγείας που αντιμετώπισα και τους ευχαριστώ.

Νόνη Δούνια: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο! Πώς είναι η εικόνα της;

Η Νόνη Δούνια πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο και έχουμε το πώς είναι η εικόνα της! Δείτε την σήμερα!

Η ίδια, μόλις τρεις ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από σοβαρή επέμβαση καρδιάς, η Νόνη Δούνια ήταν χθες στη Βουλή προκειμένου να ψηφίσει για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για το οποίο υπεβλήθη σε κρίσιμη εγχείρηση την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα στη Βουλή, μόλις τρεις ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο. Η Νόνη Δούνια, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που ψήφισαν στη μυστική ψηφοφορία για τη συγκρότηση ή μη προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Νόνη Δούνια: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο! Πώς είναι η εικόνα της;

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Μητσοτάκη η Νόνη Δούνια


Η Νόνη Δούνια αντιμετώπιζε ένα χρόνιο πρόβλημα καρδιάς και υπεβλήθη σε επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Και παρά το γεγονός ότι η κυρία Δούνια θα έμπαινε στο χειρουργείο, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου είχε παραβρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νέους βουλευτές της ΝΔ.

iefimerida.gr