Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ spoiler για την σειρά! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης;

Χαμός στην σειρά!

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ spoiler για την σειρά! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης;
News 21.10.2019 15:40
Follow us on Google News

Σούπερ spoiler για την σειρά Άγριες Μέλισσες μόλις «έσκασε»! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης; Δεν πάει το μυαλό σας!

Μέσα από το Πρωινό έγινε μία αποκάλυψη για την εξέλιξη της σειράς που κανείς δεν περίμενε! Όπως ήδη έχουμε γράψει, η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Και ενώ η Ελένη πασχίζει καθημερινά για να κρατήσει τα χωράφια τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τον Νικηφόρο στο Παρίσι.

Την ανατροπή, όμως, την κάνει ο Δούκας, ο οποίος προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του.

Στο φως θα έρθει ένας άλλος έρωτας, αυτός του κοινοτάρχη για την... Μυρσίνη!

Άγριες Μέλισσες: Ο «Νικηφόρος» έκανε το spoiler που θα θες να μάθεις!

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες, έκανε επικό spoiler που θα θες να μάθεις και εσύ για την συνέχεια της σειράς.

Ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός σε συνέντευξη του στο Mytv, αναφέρθηκε στον ρόλο του, αλλά και στο τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Εσύ πώς εκλαμβάνεις αυτή την επιτυχία και την αποδοχή του κόσμου;

«Παίρνουμε όλοι μας πολύ όμορφα μηνύματα, έως και συγκινητικά. Είναι υπέροχο να σου στέλνουν τέτοια πράγματα άνθρωποι που δεν γνωρίζεις. Δυστυχώς, και αυτό λέμε όλοι μας, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλους λόγω φόρτου εργασίας. Αλλά ελπίζω πως μας συγχωρούν, άλλωστε αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά για τις «Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες

Σαν τηλεθεατής πώς βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

«Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Όπως και όλοι μας μέσα από το καστ. Επίσης συζητάμε αρκετά μεταξύ μας. Είναι μέρος της δουλειάς μας να παρακολουθούμε τη σειρά γιατί βλέπεις πώς γράφουν κάποια πράγματα που κάνεις. Βλέπουμε αυτό που κάνουμε με υψηλά κριτήρια προκειμένου να το κάνουμε συνεχώς καλύτερο».

Μίλησε μου λίγο για τον Νικηφόρο...

«Ο Νικηφόρος, αν προσέξεις, έχει κάποια χαρακτηριστικά από τα οποία δεν υπογραμμίζει τίποτα. Δεν έχει ανάγκη να δείξει ή να αποδείξει ότι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, παρά μόνο όταν είναι απαραίτητο. Αυτό, κατ' εμέ, του δίνει έναν πολύ ενδιαφέροντα ρεαλισμό. Όπως όλοι οι χαρακτήρες των «Μελισσών», έχει πολλές πλευρές. Το σενάριο έχει χαρακτήρες με πορεία, πολυδιάστατους. Είναι πολύ ωραίο για τον ηθοποιό να έχει τη δυνατότητα να στήνει σιγά-σιγά τον χαρακτήρα του ρόλου».

Θα δούμε τον Νικηφόρο πιο σκληρό;

«Ναι, στην πορεία θα γίνει πιο σκληρός, αναγκαστικά. Ήταν, όμως, σημαντικό να ξεκινήσει έτσι ο ρόλος του. Έπρεπε ο Νικηφόρος να είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους ανδρικούς χαρακτήρες της σειράς. Παρότι έχει μια εσκεμμένη αδιαφορία, μια απόσταση από τα πράγματα, κάτι που προϋποθέτει μια κάποια σκληρότητα αλλά παράλληλα και μια εστίαση σε κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ο μόνος που έχει καθαρό σκοπό τον έρωτα (για την Ασημίνα). Και αυτός ο στόχος επηρεάζει και πυροδοτεί όλα τα υπόλοιπα. Στην πορεία θα φανούν και θα δικαιολογηθούν πολλά, είναι άλλωστε ένας άνθρωπος, δεν είναι τύπος. Η Ασημίνα είναι ο μόνος λόγος ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει στο Διαφάνι. Οπότε, για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και πρώτα εκείνος. Ηθελα ο Νικηφόρος να έχει την αφετηρία του πολύ μακριά από τους άλλους σε κάποια θέματα ώστε να έχει μεγάλη διαδρομή να καλύψει».

Μέχρι πού θα φτάσει ο Νικηφόρος για την Ασημίνα;

«Βρίσκω στον ρομαντισμό του Νικηφόρου μια απίστευτη γοητεία. Δεν περπατάει στα σύννεφα, όσο κι αν δείχνει έτσι. Και δείχνει έτσι γιατί ακριβώς δεν τον νοιάζει. Ξέρει τι κάνει ο ίδιος, και αυτό του αρκεί. Βασίζεται στο ένστικτο και στην αντίληψη του. Προέρχεται από μία σκληρή οικογένεια, από την οποία όμως έχει πάρει αποστάσεις. Την Ασημίνα του την έψαχνε μια ολόκληρη ζωή. 17 αυτό και όταν τη βρίσκει αφήνεται να παρασυρθεί από τα συναισθήματα του για αυτήν ολοκληρωτικά, θα κάνει τα πάντα για αυτήν. Είναι ξεκάθαρα ένας έρωτας Ρωμαίου και Ιουλιέτας».

Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος όταν η Δράσω τον φλερτάρει;

«Ως Νικηφόρος, σου λέω με σιγουριά πως είναι κάθετα αρνητικός απέναντι της. Η Ασημίνα οδηγεί τις πράξεις του. Τη βάζει πιο πάνω και από το όνειρο του να γίνει συγγραφέας. Ξέρει, όμως, παράλληλα ότι ένα τέτοιο συναισθηματικό άνοιγμα εξυπηρετεί και αυτό του το όνειρο. Ακόμη και όταν σκληρύνει, θα το κάνει για την αγάπη της Ασημίνας, για να μπορεί να την προστατεύσει, θα δούμε, όμως, πολύ ωραία πράγματα που θα δικαιολογήσουν και τις πρώτες του αντιδράσεις στον θάνατο του Σέργιου.

Γιατί ο Νικηφόρος τα πηγαίνει καλύτερα με τη μητέρα του από ό,τι με τον πατέρα του;

«Ο Νικηφόρος τα πάει γενικά καλύτερα με τις γυναίκες. Η μητέρα του ήταν πάντα πολύ υποστηρικτική απέναντι του, και βρίσκει και η ίδια ένα στήριγμα στον Νικηφόρο. Γι’ αυτό και δυσκολεύεται περισσότερο να πάει κόντρα σε εκείνη παρά στον πατέρα του. Αγαπάει πολύ την αδελφή του, με την οποία έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, έμενε στο Παρίσι με τη θεία του. Όλα αυτά μαζί με τη μόρφωση που πήρε στο Παρίσι τον έκαναν έναν άνδρα που μπορεί και τολμάει το 1958 να σέβεται τη γυναίκα και τη θέση της στην κοινωνία».

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει για την σειρά! «Ήταν τέσσερις δύσκολοι μήνες...»!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει πρώτη φορά για την σειρά ότι «ήταν τέσσερις δύσκολοι μήνες...»!

O λόγος για τον Αναστάση Ροϊλό, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στις «Άγριες Μέλισσες«, παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο του, ενώ μίλησε και για την επιτυχία που σημειώνει η νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τις Άγριες Μέλισσες;

Για τις Άγριες Μέλισσες επικοινώνησαν μαζί μου μέσω facebook κι έπειτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη επαφή με την casting director Μιράντα Ρωσταντή φάνηκε ότι η δουλειά θα είναι σοβαρή. Μετά ακολούθησαν τέσσερις δύσκολοι μήνες, και για τους ηθοποιούς και για την παραγωγή, απανωτών κάστινγκ, ώσπου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Κούκλος ηθοποιός αποχώρησε από το «Toc-Toc» και την θέση του παίρνει πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Για τη συμμετοχή σου έπαιξε ρόλο και το υπόλοιπο καστ;

Γενικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιοι είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παραγωγής, για όλους. Εδώ, όμως, δεν είχα καμία αμφιβολία, τους γνώρισα στην πρώτη ανάγνωση.

Περίμενες αυτή την επιτυχία της σειράς;

Περίμενα πως θα αρέσει. Γιατί, όπως έχει πει και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης μας, «οι ηθοποιοί το μυρίζονται το καλό το σενάριο». Αντίστοιχα και οι θεατές μια καλή δουλειά την εκτιμούν και την αγκαλιάζουν. Δεν ήξερα, φυσικά, πόσο μεγάλη επιτυχία μπορούσε να έχει και, να σου πω την αλήθεια, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος γιατί δεν φτάσουν πολλά σε μένα. Είμαι σπίτι – δουλειά. Όλοι μας είμαστε πολύ αφοσιωμένοι για να μπορέσει να βγει σωστά. Δεν παύει να είναι μια σαπουνόπερα, και δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Όλα όσα συμβαίνουν είναι βγαλμένα από τη ζωή. Το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο, που δεν γίνεται γραφικό, αναμενόμενο ή τραβηγμένο. Η Μελίνα Τσαμπάνη και όλη η συγγραφική ομάδα (Θωμάς Τσαμπάνης, Βάσια Καρυτινού, Βαγγέλης Νάσης, Πέτρος Καλκόβαλης) στήνουν εξαιρετικά και τους χαρακτήρες και τα γεγονότα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Πώς τα πήγαν χωρίς ανταγωνισμό; Απογειώθηκαν ή....

Ο τηλεοπτικός «Ο Λάμπρος» αποκαλύπτει για τις «Άγριες Μέλισσες» - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ...»!

Διαβάστε περισσότερα news στo Youweekly.gr

Share