Room Service Πλιζ: Αποκάλυψη «βόμβα» από ηθοποιό της σειράς! (Βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Room Service Πλιζ: Αποκάλυψη «βόμβα» από ηθοποιό της σειράς! (Βίντεο)

Σήμερα το πρωί ήρθε μια αποκάλυψη «βόμβα» από έναν ηθοποιό της σειράς, που δεν είδαμε ποτέ τελικά, το Room Service Πλιζ!

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Room Service Πλιζ, του Αλέξανδρου Ρήγα.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στο Open ανατρέπει κάποια δεδομένα από όσα γνωρίζαμε…

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ούτε από την παραγωγή. Μεταξύ τους τι συμβαίνει δεν γνωρίζω. Κάναμε τρεις μήνες γύρισμα, οι συνθήκες εργασίας ήταν άριστες. Είναι λυπηρό μια τόσο όμορφη δουλειά να έχει αυτή την εξέλιξη. Κάναμε μέχρι και το τρίτο επεισόδιο γυρίσματα.

Τώρα, τι έχουν κάνει στο μοντάζ κλπ., είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Την προηγούμενη εβδομάδα, ξαφνικά, σταματήσαμε. Από εκεί και πέρα, δεν είχα την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει.

Εγώ είμαι εξοφλημένος από την εταιρεία παραγωγής, εκπλήσσομαι δηλαδή όταν ακούω γύρω γύρω διάφορα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Room Service Πλιζ: Η εταιρία παραγωγής απαντά στην επιστολή του Α. Ρήγα! «Λυπούμαστε πολύ αλλά...»

Η εταιρία παραγωγής για το Room Service Πλιζ απαντά στην επιστολή του Α. Ρήγα! «Λυπούμαστε πολύ αλλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν για την σειρά, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να στείλει εννιασέλιδη επιστολή κόλαφο που κατακεραυνώνει την εταιρεία παραγωγής. Το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε για πρώτη φορά την απάντηση της εταιρείας παραγωγής.

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για ακόμη μια φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περεταίρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και της ζημιάς που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Έκτακτο! Εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένη σειρά!

Έκτακτο γεγονός μόλις έσκασε και ξαφνικά βρέθηκε εκτός ΣΚΑΙ αγαπημένη σειρά!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός...

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», αποκάλυψε πως τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τελικά το Room service πλιζ δεν θα προβληθεί!

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του για το Room service πλιζ”.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος!