Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM - Spoiler: Όσα θα δούμε σήμερα! Εντάσεις, αποκαλύψεις και η «ανισόρροπη» δοκιμασία!

Spoiler alert!

GNTM - Spoiler: Όσα θα δούμε σήμερα! Εντάσεις, αποκαλύψεις και η «ανισόρροπη» δοκιμασία!
News 21.10.2019 17:25

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το σημερινό επεισόδιο του GNTM! Όσα θα δούμε σήμερα οι εντάσεις, αποκαλύψεις και η «ανισόρροπη» δοκιμασία!

Στο 12ο επεισόδιο (Τρίτη 15.10.19), η Λυδία Κατσανικάκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ελευθερία Καρναβά.

Στην πρώτη τους φωτογράφηση υψηλής ραπτικής, τα κορίτσια του GNTM θα φωτογραφηθούν σε ζευγάρια.

GNTM - spoiler: Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι, αλλά μπαίνουν ξανά!

Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, οι 19 υποψήφιες θα πρέπει να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ ποζάρουν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

GNTM - Spoiler: Όσα θα δούμε σήμερα! Εντάσεις, αποκαλύψεις και η σημερινή δοκιμασία!

Ένας αγώνας δρόμου δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα στη Σουζάνα Κουόλ, η οποία όμως δεν το χρησιμοποιεί με τον αναμενόμενο τρόπο. Η Ελευθερία γίνεται το μήλο της έριδος όταν αποκαλύπτει μπροστά στους κριτές ποιες είναι -ή δεν είναι- οι φίλες της. Οι εντάσεις στο σπίτι αυξάνονται και η συγκατοίκηση αποδεικνύεται δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέπτεται το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας τη σέξι πλευρά τους.

Στο πλατό οι κριτές λένε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, με αποτέλεσμα να ζητήσουν εξηγήσεις.

GNTM - Spoiler: Όσα θα δούμε σήμερα! Εντάσεις, αποκαλύψεις και η σημερινή δοκιμασία!

Ποια δεν κατάφερε να ισορροπήσει στα ζητούμενα, γκρεμίζοντας το όνειρό της για τη συνέχεια;

Δείτε το σχετικό trailer:

GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;

Spoiler για την αποχώρηση από το GNTM! Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν; Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετέδωσε τις εξελίξεις στο GNTM.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ποιες θα είναι οι παίκτριες που θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα από το reality μόδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, αυτή που αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό το βράδυ της Δευτέρας είναι η Ιωάννα Κυρίτση και αυτή το βράδυ της Τρίτης η Γκλόρια Ντενίκη.

GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Spoiler «βόμβα»! Αυτή είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού μόδας!

GNTM τελικός: Αυτή είναι η τελική δυάδα! Spoiler «βόμβα»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share