Θρήνος! Πέθανε ο Νίκος Ιγνατιάδης!

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος!

Θρήνος! Πέθανε ο Νίκος Ιγνατιάδης!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο Νίκος ιγνατιάδης!

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και πιανίστας Νίκος Ιγνατιάδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο διαχειριστής της σελίδας του στο Facebook.

Ο Νίκος Ιγνατιάδης διέπρεψε στην ελληνική δισκογραφία τη δεκαετία του '80, γράφοντας και ενορχηστρώνοντας ορισμένα από σημαντικά τραγούδια για δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πάριος, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Δήμου, η Μαρινέλλα, η Λίτσα Διαμάντα, η Μπέσσυ Αργυράκη κ.ά.

Θρήνος! Πέθανε θρυλική μπαλαρίνα! Άφησε πίσω της ιστορία...

Μάλιστα, είχε και σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Νάνα Μούσχουρη, η Βίκυ Λέανδρος, ο Χούλιο Ιγγλέσιας, ο Ντέμης Ρούσσος, ο Αλμπάνο και η Ρομίνα Πάουερ.

Θρήνος! Πέθανε ο Νίκος Ιγνατιάδης!

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος σεναριογράφος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος σεναριογράφος!

Με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο, έχασε την ζωή του μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό που υπέστη.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Τα νέα γνωστοποίησε η κόρη του μέσα από το Facebook:

«Ο αγαπημένος μας πατέρας, συγγραφέας, πατέρας, παππούς, αδερφός, θείος και μέντορας έφυγε από τη ζωή έχοντας δίπλα του φίλους και συγγενείς. Θα λείψει σε όλους μας», ανέφερε η κόρη του στην ανάρτησή της. Αξιοσημείωτο είναι ότι είχε γράψει το «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι», σειρά η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ο Sam Bobrick υπέστη βαρύτατο εγκεφαλικό και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος σεναριογράφος!