GNTM: Η Μαρτίνα έβγαλε στην φόρα τις ακαταστασίες της Ελευθερίας - «Αν έβλεπε συνέχεια βρακιά...»!

Την έδωσε στεγνά!

GNTM: Η Μαρτίνα έβγαλε στην φόρα τις ακαταστασίες της Ελευθερίας - «Αν έβλεπε συνέχεια βρακιά...»!

Η Μαρτίνα έβγαλε στην φόρα τις ακαταστασίες της Ελευθερίας και αποκάλυψε τον χαμό στο GNTM. «Αν έβλεπε συνέχεια βρακιά...», είπε μεταξύ άλλων.

Μπορεί οι FF να μην θέλουν στο δωμάτιο τους την Ελευθερία ωστόσο αυτό δεν γίνεται χωρίς λόγο, αφού όπως είπαν έχουν φτάσει στο... αμήν.

GNTM - Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα! Ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός! (Βίντεο)

Η Μαρτίνα απαντώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» από τα παρασκήνια του GNTM, είπε σχετικά με τον λόγο που η ίδια και οι άλλες έδιωξαν από το δωμάτιο τους την Ελευθερία: «Η Ελευθερία δεν έχει πει τα πράγματα όπως είναι πραγματικά. Το εξηγήσαμε και στις φίλες της γιατί μας έκαναν επίθεση. Εμείς ποτέ δεν είπαμε στην Ελευθερία σήκω φύγε από το δωμάτιο. Είχαμε φτάσει πραγματικά όλα τα κορίτσια στα όριά μας. Είναι πολύ ακατάστατη, όλα τα κορίτσια ήμασταν μονίμως με χλωρίνες. Η κάθε γυναίκα αν έβλεπε συνέχεια βρακιά στο διπλανό κρεβάτι της κοπέλας που κοιμάται δίπλα, κάποια στιγμή θα στράβωνε».

GNTM: Απίστευτο! Κι όμως έχουμε δει την Σουζάνα σε διαφήμιση και δεν το θυμάται κανένας! (Βίντεο)

Απίστευτο! Κι όμως έχουμε δει την Σουζάνα από το GNTM σε διαφήμιση και δεν το θυμάται κανένας!

Αν είχε την εντύπωση πως την βλέπεις πρώτη φορά στην ζωή σου κάνεις τρομερό λάθος! Την έχεις ξανά δει και μάλιστα σε διαφήμιση που είχε συζητηθεί πολύ!

Το 19χρονο μοντέλο από το Σουδάν και την Νιγηρία είχε πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση μαζί με τον σύντροφό της σε καμπάνια που είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε καταφέρει να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω του κόνσεπτ της.

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Κυρίτση μετά την αποχώρηση της! «Έχει μπει με στρατηγική...»! (Βίντεο)

Φυσικά αναφερόμαστε στην περσινή καμπάνια #ActForLove της Lacta!

Στην διαφήμιση αυτή λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά τη καλλονή Σουζάνα του GNTM ή αλλιώς…. Σούζυ.

Δείτε σχετικό βίντεο:

GNTM: Απίστευτο! Κι όμως έχουμε δει την Σουζάνα σε διαφήμιση και δεν το θυμάται κανένας! (Βίντεο)

GNTM: Η πρώτη δημοσίευση της Ιωάννας Κυρίτση μετά την αποχώρηση!

Η Ιωάννα Κυρίτση έκανε την πρώτη της δημοσίευση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας του Star, GNTM!

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM οι 19 υποψήφιες έκαναν την πρώτη φωτογράφηση υψηλής ραπτικής στην οποία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια.

Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούσαν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ την ίδια στιγμή πόζαραν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό έπρεπε να αποχωρήσει η Ιωάννα Κυρίτση.

Η 21χρονη λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου με τη αποχώρησή της, έκανε την πρώτη της δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η περιπέτειά μου στο next top model έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη! Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν αλλά και όσους μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα! Το ταξίδι συνεχίζεται».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

TAGS