Χριστίνα Σούζη: Δεν έχει κανένα κόμπλεξ! Χόρεψε το.. χορό της βροχής στο ΣΚΑΙ! (Βίντεο)

Άφωνος ο Μουτσινάς!

Χριστίνα Σούζη: Δεν έχει κανένα κόμπλεξ! Χόρεψε το.. χορό της βροχής στο ΣΚΑΙ! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Σούζη δεν έχει κανένα κόμπλεξ και το απέδειξε ακόμη μια φορά. Χόρεψε το χορό της βροχής στο ΣΚΑΙ και τους τρέλανε όλους.

Η αγαπημένη μετεωρολόγος έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και μαζί με την Ελένη Τσολάκη ξεκίνησαν τις χορευτικές κινήσεις.

Ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος, αφού κανείς δεν τον είχε προειδοποιήσει για την είσοδο τους. Μάλιστα, πήραν και οι δυο θέση μπροστά από τον χάρτη του καιρού και χόρευαν.

Έξαλλη η Χριστίνα Σούζη: Αντί να πει τον καιρό άρχισε τα μπινελίκια στον αέρα! (Βίντεο)

Στη συνέχεια έκαναν και τις προβλέψεις με τον δικό τους τρόπο.

Χριστίνα Σούζη: Απίστευτη εξομολόγηση! «Θα τον είχα σκοτώσει...»! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Σούζη έκανε μία απίστευτη εξομολόγηση σήμερα, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Θα τον είχα σκοτώσει...»!

Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το Πανεπιστήμιο. Πάντα υπάρχουν φουρτούνες σε έναν γάμο, είναι δυνατόν να μην υπάρχουν; Συνήθως εγώ είμαι αυτή που είμαι πιο εκνευρισμένη.

Στον γαμπρό μου λέω να προσέχει να μη μου στείλει την κόρη μου πίσω.

Είχα και διθέσιο αυτοκίνητο και πήγαινε σαν τρελό και με τις κωλιές έμπαινα στην ΕΜΥ…

Έχω ρίξει τσόκαρο. Φεύγουμε για διακοπές στο Αίγιο. Όδηγεί ο άντρας μου και είναι ένας φορτηγατζής ο οποίος, τον βλέπω στο δεξί μου χέρι, θέλει να προσπεράσει και μας πλακώνει. Βγαίνω έξω, το τι έγινε! Μπαμ το τσόκαρο! Ευτυχώς που δεν τον πήρε στο κεφάλι, θα τον είχα σκοτώσει τον άνθρωπο!».

Έξω φρενών η Χριστίνα Σούζη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Το βουλώνετε και οι δύο»! (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έξαλλη η Χριστίνα Σούζη! Η ενόχληση της για τις ονομασίες στις κακοκαιρίες - «Δεν αλλάζουμε συζήτηση;»!

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη.

Ωστόσο, μια ερώτηση την έκανε έξαλλη.

«Γιατί πλέον δίνουμε ονόματα στα καιρικά φαινόμενα;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τότε η Χριστίνα Σούζη άρπαξε φωτιά και είπε πως είναι ενοχλημένη από αυτή τη «μόδα» και πως είναι λάθος να δίνουμε όνομα σε κάθε χαμηλό βαρομετρικό.

Χριστίνα Σούζη συνέντευξη dot

«Να ρωτήσεις αυτόν που τα δίνει! Δεν τα δίνει η ΕΜΥ. Δεν αλλάζουμε συζήτηση; Εγώ έχω βγει από την ΕΜΥ, υποστηρίζω την ΕΜΥ. Το Αστεροσκοπείο και η ιστοσελίδα του αποφάσισαν να βγάζουν ονόματα. Δεν ξέρω με τι κριτήρια, δεν έχω κουβεντιάσει μαζί τους, ούτε και με ενδιαφέρει. Το ότι κάνει ντόρο δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Όταν ο άλλος ακούει ένα όνομα, ο νους του πάει αμέσως -όνομα σε κάθε κακοκαιρία που έρχεται, όχι σε κάποια σοβαρή, εκείνο με τον κυκλώνα που είχε έρθει στην Πελοπόννησο θα μπορούσαμε να του είχαμε δώσει ένα όνομα. Αλλά όνομα σε κάθε χαμηλό που έρχεται, γιατί; Πώς θα ξεχωρίσουμε τα βαριά τότε; Έτσι δεν είναι;».