Θρήνος: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

Μεγάλη απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο!

Θρήνος: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί στην showbiz. Νεκρός είναι πασίγνωστος ηθοποιός έπειτα από επιπλοκές που αντιμετώπισε από πνευμονία.

Ο βετεράνος ηθοποιός Τζον Κλαρκ πέθανε σε ηλικία 88 ετών. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο σταρ της σειράς "Μέρες Αγάπης" πέθανε στις 16 Οκτωβρίου στη Λαγκούνα Μπιτς. Το 2007 είχε υποστεί εγκεφαλικό και η υγεία του έφθινε εδώ και πολλά χρόνια. Θρήνος! Πέθανε θρυλική μπαλαρίνα! Άφησε πίσω της ιστορία...

Ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Μίκεϊ Χόρτον στη σαπουνόπερα του NBC "Μέρες Αγάπης" όπου είχε συμμετοχή σε 3.500 επεισόδια επί 39 χρόνια. Στο πρώτο επεισόδιο που εμφανίστηκε ήταν και η πρεμιέρα της σειράς ενώ το τελευταίο στο οποίο συμμετείχε ήταν στις 4 Φεβρουαρίου 2004. Τιμήθηκε με ΕΜΜΥ για το σύνολο της προσφοράς του το 2004 ενώ το 1979 ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του σε καθημερινή δραματική σειρά.

Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός

Παράλληλα με τον κινηματογράφο και το θέατρο συμμετείχε σε γνωστές σειρές όπως "Dr. Quinn", "Medicine Woman", "Hart to Hart", "Death Valley Days", "Gunsmoke" και "The New Breed".

Η οικογένειά του, η σύζυγός του Πάτι, τα παιδιά του Τζόσουα και Μελίντα και τα εγγόνια του Κάθριν Γκρέις, Νατάσα και Τζέικομπ, ζήτησαν να γίνουν δωρεές σε ίδρυμα στην Καλιφόρνια αντί για λουλούδια και στεφάνια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός!

Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός! Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο!

Άνθρωποι της τέχνης θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα προσωπικά τους Social media, τιμώντας έτσι την μνήμη της.

Ο λόγος για την Τιτίκα Νικηφοράκη που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 107 ετών!

Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Πέθανε η γυναίκα της ζωής του!

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε η μεγαλύτερη εν ζωή ηθοποιός μας στα 105....Η Τιτίκα Νικηφοράκη με την οποία πρωτοσυνεργάστηκα στο θέατρο με τον θίασο Χατζίσκου Νικηφοράκη στον ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΤΥΡΑΝΝΟ του Σοφοκλή. Σε περιοδεία στα αρχαιά θέατρα και στο θέατρο. ΚΑΒΑ που χαροπαλεύει στην Σταδίου. Μαθητής ακόμα στην Δραμ.Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου 1976 ....στον χορό της τραγωδίας.. Μια σπουδαία κυριά κ σημαντική καλλιτέχνης... Πέρυσι την τιμήσαμε στο λεύκωμα ημερολόγιο του 2019 από το Τασεη. Ας είναι η αγάπη μας να την συνοδεύει στο ταξίδι της αιωνιότητας».

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

Θρήνος! Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός!