Γνωστή Ελληνίδα καλλονή σοκάρει: «Έτρωγα ένα μήλο την ημέρα… Είχα φτάσει 47 κιλά»!

Η εξομολόγηση της στον Λιάγκα!

Γνωστή Ελληνίδα καλλονή σοκάρει: «Έτρωγα ένα μήλο την ημέρα… Είχα φτάσει 47 κιλά»!

Γνωστή Ελληνίδα καλλονή σοκάρει με την εξομολόγηση που έκανε για το μόντελινγκ. «Έτρωγα ένα μήλο την ημέρα… Είχα φτάσει 47 κιλά».

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή και αναφέρθηκε για την καριέρα της.

Η ίδια, είπε μεταξύ άλλων: «Τα χρόνια του μόντελινγκ έπεσε πολύ πείνα, έτρωγα ένα μήλο την ημέρα… Είχα φτάσει 47 κιλά. Μιλάμε για 15 κιλά μείον από αυτό που βλέπεις τώρα… Ήμουν ένα γκρίζο σκιάχτρο. Από τις δίαιτες την εποχή του μόντελινγκ δεν είχα φυσιολογικό κύκλο».

Φρίκη! Τσιμέντωσαν 24χρονο μοντέλο, αφού της έκαναν ένεση με καθαριστικό πισίνας!

Σε ό,τι αφορά το GNTM η Μάρα Δαρμουσλή σχολίασε: «Είναι ένα ριάλιτι σόου. Από εκεί και πέρα το πόσο θέλει μία κοπέλα να πετύχει το στόχο της έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της και πόσο θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της».

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή - «Έχασα τρία αγαπημένα πρόσωπα! Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου»!

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή με την εξομολόγηση της. «Έχασα τρία αγαπημένα πρόσωπα! Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου».

Τις τελευταίες ημέρες πέρασε πολύ δύσκολα, αφού έφυγαν από την ζωή, τρία πολύ αγαπημένα της πρόσωπα και θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια.

Ο λόγος για το μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη. Μέσω ενός Q&A εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Αφού εκτός τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, που την συγκλόνισε, αφού ήταν πολύ καλοί φίλοι, πέθανε και ο πατριός της, αλλά και ο Παναγιώτης.

Συγκεκριμένα έγραψε ««Νιώθω ανήμπορος σαν άνθρωπος να μπορώ να αλλάξω κάτι. Έχασα αυτόν τον χρόνο με διαφορά δύο μηνών 3 αγαπημένα μου πρόσωπα. Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Στο μυαλό μου είναι σαν να έχουν φύγει κάποιο ταξίδι. Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει την όλη κατάσταση. Κάθε φορά που το σκέφτομαι πονάω πολύ μέσα μου οπότε φροντίζω να ξεγελάω το μυαλό μου στη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας συνέχεια πράγματα για να κουράζομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας και για να ξεραίνομαι το βράδυ. Για να μη σκέφτομαι. Γιατί είναι δύσκολα τα βράδια».

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή