Τζένη Μπότση: Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης! Αποκάλυψη της αλήθειας!

Περιμένει παιδάκι ναι ή όχι τελικά;

Τζένη Μπότση: Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης! Αποκάλυψη της αλήθειας!

Αποκάλυψη της αλήθειας για την Τζένη Μπότση! Φουντώνουν οι φήμες της εγκυμοσύνης της! Τι συμβαίνει πραγματικά;

Αν κάτι τη χαρακτηρίζει είναι η απόλυτη προστασία που έχει καταφέρει να διατηρήσει σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τον σύντροφο της ζωής της, επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά, δεν εμφανίζονται δημόσια.

Τζένη Μπότση: Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης! Αποκάλυψη της αλήθειας!

Γάμος για Μπότση - Μιχαλά; Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι!

Όπως άλλωστε είχε πει και στο YOU πριν από λίγους μήνες «ευτυχώς ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι άσχημο για την προσωπική μου ζωή. Κάνω απλά μια δουλειά. Όταν είμαι εκτός αυτής της δουλειάς καλό θα είναι η ζωή μου να μην έχει τόση έκθεση». Οι δυο τους είναι σχεδόν έξι χρόνια μαζί, χωρίς ωστόσο να έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό το διάστημα, μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, περνούν μια πολύ χαρούμενη περίοδο στη ζωή τους, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός, όπως φημολογείται, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο το στενό φιλικό της περιβάλλον τηρεί σιγή ιχθύος, όπως άλλωστε και η ίδια, και η πληροφορία για αυτό το γλυκό μυστικό ήταν μέχρι πρότινος απόλυτα προστατευμένη, όπως θα πρέπει να είναι μέχρι εκείνη να αποφασίσει πως είναι κάτι που θα θέλει να το μοιραστεί δημόσια. Πάντως, η αποχή της φέτος από την τηλεόραση και το θέατρο είναι μια σύμπτωση που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί σε αυτή τη φήμη να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας.

Τζένη Μπότση: "Μου γράφουν διάφορα για την εμφάνισή μου και ερωτικά…" (βίντεο)

Για τα σχόλια και τα μηνύματα που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε η Τζένη Μπότση και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική!

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό" και όπως τόνισε δεν αποδέχεται τον όρο sex symbol!

Μεταξύ άλλων η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται στο Instagram: "Ναι βλέπω ότι λένε «Τζένη Μπότση, ωραία γυναίκα» και στο instagram, αλλά δε θέλω να πω τι γράφουν γιατί είναι πρωί… δεν είμαι έτσι εγώ, δηλαδή μοιραία γυναίκα… Μου γράφουν διάφορα για την εμφάνισή μου και ερωτικά… μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό, δεν απαντάω στο instagram…" αποκάλυψε η Τζένη Μπότση η οποία αναφέρθηκε και στη δημοσιότητα που πήρε ξαφνικά όταν παιζόταν η σειρά "Το σημάδι του έρωτα"!

Όλα έγιναν ξαφνικά, μία μέρα βγήκα από το σπίτι μου και έγινε χαμός. Έπαθα σοκ, βγήκα να κατέβω στο Μαρούσι να ψωνίσω και αλάλαζε το Μαρούσι, μα εκεί περπάταγα και πιο παλιά και δεν γινόταν αυτός ο χαμός τώρα είναι πιο εύκολα με τοinstagram…"! είπε η ηθοποιός!

Ποια είναι η Τζένη Μπότση

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1993 στη σειρά "Το δις εξαμαρτείν" όπου συμμετείχε για τρία χρόνια έχοντας ένα μικρό ρόλο. Την ίδια περίοδο έκανε κάποιες σύντομες εμφανίσεις στις σειρές "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του" και "Οι Μεν και οι Δεν" ενώ την περίοδο 1997-1998 συμμετείχε στην κωμική σειρά "Καραμπόλα".

Έγινε ευρύτερα γνωστή το 1998 με την συμμετοχή της στη σειρά "Το σημάδι του έρωτα" όπου πρωταγωνίστησε μαζί με την Βάνα Μπάρμπα και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κωμική σειρά Κρις Κρος τη σεζόν 1999-2000 και μία guest εμφάνιση στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή". Ακολούθησαν διάφοροι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε επιτυχημένες σειρές όπως "Εκτός πορείας", "Άγιο είχαμε", "Ρεζερβέ", "Ελλάς το μεγαλείο σου", "Μόνη εξ αμελείας", "Φύγε εσύ έλα εσύ" και "Είναι Στιγμές" ενώ έκανε σύντομες εμφανίσεις στις σειρές "Εραστής Δυτικών Προαστίων", "Εντιμότατοι κερατάδες", "Εργαζόμενη Γυναίκα", "Πίσω στο Σπίτι", "Οι Συμμαθητές".

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά "Παρθένα Ζωή". Από το 2018 μέχρι το 2019 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της κωμικής σειράς "Πέτα τη φριτέζα".

Πληροφορίες από Βικιπαίδεια.

Τζένη Μπότση: «Όλοι ξέρουν ποιος μου έκανε τη σeξουαλική παρενόχληση»

Για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στο παρελθόν μίλησε η Τζένη Μπότση.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα και απάντησε μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί παλαιότερα.

Η ηθοποιός απάντησε συγκεκριμένα: «Ουσιαστικά δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να επανέρχομαι στο θέμα. Γιατί μετά θα λένε «γιατί δεν βγαίνεις και δεν λες ποιος είναι;». Ξέρουν ποιος είναι. Όλοι ξέρουν ποιος είναι».

Όσο για το πως συμβουλεύει συναδέλφους της σε περίπτωση που βρεθούν στην ίδια θέση, είπε: «Βεβαίως και μου έχουν αναφέρει. Όλο αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Και εμένα που μίλησα βγήκαν κάποιοι και με κατηγόρησαν. Όταν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κάτι τέτοιο τον κατηγορείς με οποιονδήποτε τρόπο, είναι λάθος. Δεν είναι εύκολο… Δεν έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα μία πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω που θα σταματήσει.