Γάμος «βόμβα» στο Παρίσι! Παντρεύτηκε μυστικά αγαπημένο ζευγάρι!

«Έσκασε» πριν λίγο!

Γάμος «βόμβα» στο Παρίσι! Παντρεύτηκε μυστικά αγαπημένο ζευγάρι!

Γάμος «βόμβα» πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι! Παντρεύτηκε μυστικά αγαπημένο ζευγάρι με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Τι και αν οι φήμες ήθελαν να παντρεύονται στην Νέα Υόρκη με πολιτικό γάμο, φαίνεται πως ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στην πόλη του έρωτα.

Ο λόγος για την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και τον Σταύρο Νιάρχο. Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το δημοσίευμα κάνει το γύρο του διαδικτύου, ωστόσο δεν έχουν έρθει στην δημοσιότητα παραπάνω λεπτομέρειες. Ανάμεσα στους καλεσμένους τους φαίνεται πως ήταν και η οικογένεια Beckham.

Γάμος «βόμβα» στο Παρίσι

Πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Το επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram!

Η ίδια υπενθυμίζουμε πως είχε δηλώσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter ότι αποσύρεται από την μουσική βιομηχανία, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια που θέλει να αποκτήσει!

Ο λόγος για την ράπερ Nicki Minaj, όπου ένα μήνα σχεδόν μετά από αυτήν την απρόβλεπτη ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει πως κινείται επίσημα πια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η διάσημη σταρ χρησιμοποίησε πάλι τη δύναμη των social media για να μαρτυρήσει, ότι πλέον δεν είναι απλά σε σχέση αλλά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σύντροφο, Kenneth “Zoo” Petty.

Ο γάμος ήταν κάτι που επεδίωκε εδώ και αρκετό διάστημα η ράπερ και μάλιστα τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε βγάλει και τη σχετική άδεια.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Nicki Minaj το βράδυ της Δευτέρας, δείχνει στους θαυμαστές της δύο κούπες και δύο καπέλα που βρίσκονται επάνω σε ένα τραπεζάκι και επάνω τους φέρουν τους τίτλους «νύφη» και «γαμπρός».

Ενώ στη λεζάντα του βίντεο η ράπερ το έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο γράφοντας το πλήρες όνομά της μαζί με το δικό της επίθετο, αλλά και το επίθετο του συζύγου της, καθώς και την ημερομηνία της επισημοποίησης της σχέσης, στις 21 Οκτωβρίου του 2019.

«Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Νοέμβριο του 2018, όταν η βασίλισσα της ραπ, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και τότε δέχθηκε πολλές επικρίσεις, επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα, τον Kenneth “Zoo” Petty δηλαδή, ο οποίος είχε πολλές περιπέτειες με το νόμο και έχει καταδικαστεί για φόνο και βιασμό.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, στο παρελθόν ο Petty έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και είχε παραμείνει στη φυλακή για 4 χρόνια, ενώ λίγο μετά την αποφυλάκισή του, έκανε φόνο και πέρασε ακόμη 7 χρόνια στη φυλακή.

Πηγή: marieclaire.gr