Αυτό δεν το περιμέναμε! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκοψε σε αυτό το μήκος τα μαλλιά της!

Ποια λέτε να το τόλμησε;

Αυτό δεν το περιμέναμε! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκοψε σε αυτό το μήκος τα μαλλιά της!

Αυτό δεν το περιμέναμε! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκοψε σε αυτό το μήκος τα μαλλιά της και μείναμε άφωνη με την αλλαγή αυτή.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είπε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Η τραγουδίστρια αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Σταύρου Λιάρου, ο οποίος της έκοψε τα μαλλιά σε ένα πολύ κοντό καρέ, τόσο που να είναι στα όρια να χαρακτηριστεί ως αντρικό.

Αυτή που το τόλμησε είναι η εκρηκτική, Έλενα Τσαγκρινού, η οποία το αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, σήμερα είδαμε πως αλλαγή στα μαλλιά της έκανε και η Ελένη Τσολάκη.

Χώρισε κορυφαία τραγουδίστρια μετά από ένα ειδύλλιο τριών μηνών!

Χώρισε κορυφαία τραγουδίστρια μετά από ένα ειδύλλιο τριών μηνών. Το ζευγάρι πλέον αποτελεί παρελθόν τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η ίδια η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά το Bacherlotte της καλύτερης της φίλης με μια ανάρτηση.

«Μία γυναίκα που πρόκειται σύντομα να παντρευτεί και μία ελεύθερη κυρία», έγραψε στην λεζάντα της. Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό είναι ερωτευμένη ξανά! (Βίντεο)

Ο λόγος για την Lady Gaga και τον Dan Horton, οι οποίοι έζησαν έναν σύντομο έρωτα, συγκεκριμένα μόνο τριών μηνών.

Χώρισε κορυφαία τραγουδίστρια

Χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη! Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ο καλλονός χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη! Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια αφού αυτό δεν το περίμενε!

Και οι δυο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους επτά μόλις μήνες μετά το γάμο τους και έπειτα από 10 χρόνια σχέσης, αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρει την αντικαταστάτρια της τόσο γρήγορα.

Η νεαρή τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της κυκλοφόρησε γρήγορα με νέα σχέση αλλά και αυτός δεν έκατσε να σκάσει! Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον ηθοποιό Liam Hemsworth, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε τρυφερές στιγμές με την όμορφη Maddison Brown.

Ανατροπή με τον πιο πολυσυζητημένο χωρισμό! Είναι ξανά μαζί το ζευγάρι;

Το ζευγάρι, έχοντας καταναλώσει προηγουμένως μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μπαρ, διασκέδασε σε ένα μπαρ, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να την φιλά με πάθος τον λαιμό αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για το τι θα πει η Miley Cyrus μόλις το μάθει! Κουράγιο βρε Miley....