Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Alphatv - Star: Εξελίξεις με το τηλεφώνημα για βόμβα! Τι συνέβη;

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Alphatv - Star: Εξελίξεις με το τηλεφώνημα για βόμβα! Τι συνέβη;
News 23.10.2019 20:20

Εξελίξεις έχουμε με το τηλεφώνημα για βόμβα στις εγκαταστάσεις του Alphatv και του STAR. Τι συνέβη;

Λήξη συναγερμού που σήμανε στο συγκρότημα μετά από το τηλεφώνημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι κάλεσαν στις 18:25 στο «112» και είπαν πως έχουν βάλει βόμβα χωρίς χρονικό περιθώριο.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων «χτένισαν» τον χώρο.

ALPHA - έκτακτο: Κόβεται αγαπημένη σειρά; Τα νούμερα τηλεθέασης που έσπειραν τον... τρόμο!

Οι εργαζόμενοι έχουν βγει από το κτήριο. Μετά από ενδελεχή έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

STAR: Ανακοίνωση για τις διαδικτυακές απάτες! Καταγγελίες από το κανάλι!

Το Star με επίσημη ανακοίνωση, παίρνει θέση για τις διαδικτυακές απάτες που εμπλέκουν τον τηλεοπτικό σταθμό!

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Μετά τις διαδικτυακές απάτες με θύματα τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πέτρο Κωστόπουλο, ήρθε και το STAR να προχωρήσει νομικά.

Ο σταθμός με ανακοίνωσή του παίρνει θέση, αναφέροντας: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους τηλεθεατές του Star ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπέπεσαν στην αντίληψή μας διάφορα διαδικτυακά δημοσιεύματα, περί εύκολου και άκοπου πλουτισμού επωνύμων, κατά κύριο λόγο προσώπων, τα οποία εμπλέκουν και εκπομπές του τηλεοπτικού μας σταθμού.

Η εμπλοκή των εκπομπών μας συνίσταται στο ότι, παντελώς αναληθώς, συκοφαντικώς και παρανόμως, τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα πρόσωπα, που «πλούτισαν εύκολα και άκοπα», εμφανίστηκαν σε εκπομπές μας και μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τον τρόπο, που πολλαπλασίασαν τα χρήματά τους.

Κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε φωτογραφίες από εμφανίσεις σε εκπομπές του Star στους προαναφερθέντες ιστοτόπους δεν έχει αναφερθεί με οποιοδήποτε τρόπο σε δήθεν κέρδη από τη χρήση χρηματοοικονομικών προϊόντων, τα δε σχετικά κείμενα δήθεν διαλόγων, που συνοδεύουν τέτοιες φωτογραφίες, είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και κατασκευασμένα με σκοπό την εξαπάτηση των αναγνωστών και τηλεθεατών. Αναλυτικά στοιχεία για τους ιστοτόπους, που έχουν αναρτήσει τέτοια ψευδή κείμενα που εμπλέκουν τις εκπομπές του Star, έχουν καταγγελθεί στην αρμόδια Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις περαιτέρω ενέργειές της.

Με το παρόν, διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά και καταγγέλλουμε τέτοιου είδους πρακτικές, που εμπλέκουν τον τηλεοπτικό μας σταθμό σε παράνομες ενέργειες και πράξεις και δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγίζει καρδιές ο Πέτρος Πολυχρονίδης! Η σπάνια ασθένεια που τον "τσάκισε"!

Πέτρος Πολυχρονίδης: Για πρώτη φορά! Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τις μεγάλες φτώχειες που έχει περάσει...

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share