Γνωστή ηθοποιός πάσχει από από σκλήρυνση κατά πλάκας! Τα λόγια των παιδιών της σοκάρουν - «Θα πεθάνεις;»!

Η εξομολόγηση της...

Γνωστή ηθοποιός πάσχει από από σκλήρυνση κατά πλάκας! Τα λόγια των παιδιών της σοκάρουν - «Θα πεθάνεις;»!

Γνωστή ηθοποιός ηθοποιός πάσχει από από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα λόγια των παιδιών της σοκάρουν όταν το έμαθαν. «Θα πεθάνεις;», την ρώτησαν.

Η ίδια αποκάλυψε την ασθένεια της το 2018. Είχε έντονα συμπτώματα ήδη πέντε χρόνια πριν την διάγνωση της. Πόνος στον αυχένα, δυσκολία στο περπάτημα και τρέμουλο στα χέρια ήταν μερικά από αυτά.

Την μεγαλύτερη δυσκολία την συνάντησε η Selma Blair όταν έπρεπε να αποκαλύψει στον 7χρονο γιο της την αλήθεια σχετικά με την υγεία της.

"Η μαμά έχει μία ασθένεια που ονομάζεται σκλήρυνση κατά πλάκας" ήταν τα λόγια της στον γιος της, Arthur, με τον μικρό να την ρωτάει :"Θα πεθάνεις από αυτό?'" και η ίδια απήντησε: "Όχι, ποτέ κανείς μας δε ξέρει από τι μπορεί να πεθάνει βέβαια.Ο γιατρός μου μου είπε πως δε θα με σκοτώσει η ασθένεια αυτή".

Γνωστή ηθοποιός πάσχει από από σκλήρυνση κατά πλάκας

Γνωστή ηθοποιός πάσχει από από σκλήρυνση κατά πλάκας

Δίνει μάχη με τον καρκίνο επιτυχημένος μουσικός! Το χειρουργείο και οι χημειοθεραπείες!

Μάχη με τον καρκίνο δίνει επιτυχημένος μουσικός και το αποκάλυψε δημόσια. Θα υποβληθεί σε χειρουργείο και χημειοθεραπείες.

Στιγμές αγωνίες περνάει η οικογένεια του, μετά την διάγνωση πως έχει καρκίνο στην γλώσσα, αλλά και στον φάρυγγα. Πολύ δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό! Ο 17χρονος γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Ο μουσικός φέρεται να έπαθε καρκίνο αυτής της μορφής επειδή συνήθιζε να βάζει στο στόμα του τη μεταλλική πένα με την οποία έπαιζε την κιθάρα.

«Χρησιμοποιούσα μεταλλικές πένες, που είναι από χαλκό και ορείχαλκο τις οποίες πάντα κρατούσα στα χείλη μου ακριβώς στο σημείο όπου έπαθα καρκίνο στη γλώσσα. Επιπλέον, κυριολεκτικά ζω μέσα σε στούντιο ηχογράφησης που είναι γεμάτο ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Οπότε και αυτή είναι μια θεωρία. Δηλαδή, ήμουν καπνιστής και έπαιρνα ναρκωτικά, αλλά παράλληλα τα πνευμόνια μου είναι πεντακάθαρα. Αυτή είναι μια δική μου θεωρία, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανόν», ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο λόγος για τον Έντι Βαν Χάλεν, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Βαν Χάλεν, ο οποίο πρόκειται να ξεκινήσει χημειοθεραπείες και να υποβληθεί σε χειρουργείο.

καρκίνος γνωστός μουσικός