GNTM: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρτίνα! Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της!

Η ατάκα που θα φέρει αντιδράσεις!

GNTM: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρτίνα! Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο θα μεταφερθεί η Μαρτίνα από το GNTM! Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της!

Την επομένη εβδομάδα στο ριάλιτι μόδας του Star, θα έχουμε μία αποχώρηση «βόμβα», αφού κανείς δεν περίμενε να αποχωρήσει αυτή η παίκτρια!

Η 23χρονη Μαρτίνα Χαφιιτσούκ αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του AlphaTv «Happy Day», η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της.

GNTM - αποχώρηση: Αυτή η κοπέλα θα μας πει «αντίο» την ερχόμενη εβδομάδα!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Μαρτίνα που μέχρι τώρα την έχουμε δει πολύ δυναμική, αισθάνεται ξαφνικά κάποια στιγμή μια σκοτοδίνη, μια λιποθυμία. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από απόφαση της παραγωγής, γιατί δεν είναι καλά. Τελικά επιστρέφει από το νοσοκομείο και είναι ταραγμένη ψυχολογικά από όλα αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι. Μετά από επικοινωνία με τον σύντροφό της αποφασίζει να φύγει. Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά στα κορίτσια “ο αρραβωνιαστικός μου, μού είπε να έρθω και ήρθα και τώρα ο αρραβωνιαστικός μου, μού λέει να φύγω και φεύγω".»!

GNTM Highlights: Τα κλάματα για τον Μπράτη και ο εκνευρισμός της Ηλιάνας!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του GNTM χτες! Τα κλάματα για τον Μπράτη και ο εκνευρισμός της Ηλιάνας!

Ακόμη δεν ξεκίνησε το επεισόδιο του GNTM και βγήκαν τα μαχαίρια. Μάλιστα η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκίνησε τις εξοντώσεις πριν την δοκιμασία.

Μπορεί να μην την συμπαθούν πολλές, ωστόσο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις κοπέλες που βρίσκονται στον τελικό.

Έχοντας το αβαντάζ από την καλύτερη φωτογραφία της προηγούμενης δοκιμασίας, η Κάτια μπορούσε να επιλέξει ποιες τρεις κοπέλες στη νέα δοκιμασία θα είχαν λιγότερο χρόνο για να βγάλουν τη φωτογραφία τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε τις επέλεξε για να μην τα πάνε καλά στην φωτογράφιση Ποια ήταν αυτές; Δείτε στο βίντεο!

GNTM: Εκνευρισμένες Ζενεβιέβ και Παπαγεωργίου με παίκτρια - «Μπας και γίνεις μοντέλο»! (Βίντεο)

Εκνευρισμένες ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με παίκτρια στο GNTM. «Μπας και γίνεις μοντέλο», της είπε η πρώτη.

Είχαμε δοκιμασία με άρωμα... rodeo και πριν ξεκινήσει η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε να... εξοντώσει τρεις κοπέλες.

Τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί προκάλεσαν τα παράπονα της Μαρτίνας για το styling στη φωτογράφηση με θέμα το Ροντέο, με την art director να της ζητάει τον λόγο.

GNTM: Αποκαλύφθηκαν στους κριτές οι κόντρες στο σπίτι! Πως αντέδρασαν; (Βίντεο)

Αποκαλύφθηκαν σήμερα στους κριτές οι κόντρες στο σπίτι του GNTM. Πως αντέδρασαν όταν άκουσαν τα όσα γίνονται ανάμεσα στα κορίτσια;

Συγκεκριμένα, αφορμή για το ξέσπασμα που σημειώθηκε ήταν η επιλογή της Κάτιας για τις τρεις κοπέλες που θα είχαν λιγότερο χρόνο.

Ανάμεσα στις κοπέλες που διάλεξε ήταν και η Όλγα η οποία νευρίασε γιατί δεν είπε στους κριτές τον πραγματικό λόγο που την διάλεξε.

Μάλιστα, έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα με τους κριτές να μην παίρνουν θέση.

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα με τα σχόλια του Μπράτη - «Βλέπω τεράστια πόδια και περιφέρεια»! (Βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα η Κέισι με τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη για την φωτογραφία της στο GNTM. «Βλέπω τεράστια πόδια και περιφέρεια», της είπε.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την φωτογραφία της, του είπε πως ήταν σίγουρη πως δεν θα ακούσει τα καλύτερα λόγια γιατί πιστεύει πως δεν του αρέσει τόσο σαν μοντέλο.

Ο Άγγελος Μπράτης φάνηκε να ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα να πει λίγο πιο «κοφτερά» τα σχόλια του για την φωτογραφία.

Όταν η Κέισι πήγε πίσω στην θέση της, ξέσπασε σε κλάματα.

GNTM: «Έκλαψε» από τα γέλια η Καγιά! Τι της είπε ο Σκουλός; (Βίντεο)

«Έκλαψε» από τα γέλια η Βίκυ Καγιά! Τι της είπε ο Σκουλός την ώρα που σχολίαζαν την φωτογραφία της Άννας - Μαρίας στο GNTM;

Αυτό δεν το περίμενε με τίποτα η παρουσιάστρια που δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Μετά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι διαγωνιζόμενες του GNTM για να πετύχουν το καλύτερο «κλικ», έφτασε η ώρα της «κρίσης».
Όμως όταν ήρθε η σειρά της Άννας- Μαρίας να κριθεί για τη φωτογραφία της από την κριτική επιτροπή, κάτι πολύ αστείο συνέβη.

GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε και οι μισές... καταχάρηκαν! (Βίντεο)

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το GNTM και η μισές... καταχάρηκαν που έφυγε από το παιχνίδι και δεν θα την βλέπουν πλέον στο σπίτι.

Τις καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας είχαν η Κωνσταντίνα και η Άννα και θα έχουν το αβαντάζ στην επόμενη φωτογράφιση.

Μετά από δύο φορές που παραλίγο να βρεθεί εκτός GNTM, τελικά η... εξολοθρευτής δεν τα κατάφερε και με τη χειρότερη φωτογραφία της δοκιμασίας αποχώρησε από το παιχνίδι. GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα με τα σχόλια του Μπράτη - «Βλέπω τεράστια πόδια και περιφέρεια»! (Βίντεο)

Ο λόγος για την Γκλόρια, το όμορφο μοντέλο σε… μικρή συσκευασία που βγήκε στον «τάκο» με την Όλγα και την Ασημίνα. Η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα κορίτσια αν πιστεύουν στον εαυτό τους, με την Ασημίνα να ήταν η πρώτη που επέστρεψε «ασφαλής» στο σπίτι.