Dancing with the Stars: Μόλις έσκασε! Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια!

Όνομα «βόμβα»!

Dancing with the Stars: Μόλις έσκασε! Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια!

Αυτή είναι τελικά η παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars»! Μόλις έγινε η αποκάλυψη!

Η είδηση μόλις έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγο καιρό έχει γνωστό ότι η εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ, «Dancing with the Starts» επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του Star.

Σήμερα, η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε πως αυτή που επικράτησε τελικά στις υποψήφιες παρουσιάστριες είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Έτσι, για πρώτη φορά θα δούμε το γνωστό μοντέλο και κριτή του GNTM σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτό που την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα!

Βαγγέλης Κακουριώτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του στο Dancing with the Stars!

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η ντάμα του Νικολέτα Μαυρίδη, ήταν οι μεγάλοι νικητές του Dancing with the Stars!


Οι δυο τους ξεχώρισαν από την αρχή και χτες στον λαμπερό τελικό έκλεψαν τις εντυπώσεις και την κούπα!

Λίγες ώρες μετά, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θέλησε να στείλει το πρώτο του μήνυμα στα social media. Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες και έγραψε: «Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σε όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε την αγάπη σας και την στήριξη σας !Σε όλους εμάς που πήραμε μέρος στο DWTS, γιατί αυτό το show στήριξε τον όμορφο και πολύ σημαντικό σκοπό του @makeawish.greece και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα !

Ήταν ένα μαγικό ταξίδι για εμένα, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, απέκτησα νέους φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω χαρούμενο και τυχερό ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους ! Σας αγαπώ».
Δείτε την ανάρτηση του:

Η μπηχτή της Σκορδά στον Τσουρό! «Με το Dancing τι ώρα ερχόσουν και τώρα τι ώρα έρχεσαι;» (Βίντεο)

Ο τελικός του Dancing with the Stars είναι μια ανάσα μακριά μας και σήμερα στο Πρωινό δεν έλειψαν τα πειράγματα ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Κώστα Τσουρό που συμμετείχε παλαιότερα στο σόου χορού!

Ο διάλογος ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα απολαυστικός και η Φαίη πέταξε και τις μπηχτές της! Ο Θέμης Γεωργαντάς, μάλιστα, πήρε το μέρος του Κώστα!

«Για να είμαστε ειλικρινείς, όλο το διάστημα του DWTS, περισσότερο ήσουν εκεί παρά εδώ μαζί μας» είπε η Φαίη Σκορδά και ο Θέμης είπε ότι είναι άδικη!

«Εδώ, δεν χρειαζόταν να κάνω πρόβες επτά ώρες τη μέρα. Για να βγω εκεί χρειαζόταν» τόνισε ο Κώστας Τσουρός και η Φαίη είπε αργότερα «Θέλετε να το συνεχίσουμε; Με το Dancing τι ώρα ερχόσουν και τι ώρα έρχεσαι;»

«Ερχόμουν αργά. Ήμουν κουρασμένος και έκανα πάρα πολλές δουλειές! Ερχόμουν πάντα διαβασμένος και με τα θέματά μου. Δεν αφορά τον κόσμο, όμως, αυτό» τόνισε ο Τσουρός και το όλο θέμα έληξε εκεί!

Δείτε το σχετικό βίντεο: