Μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο!

Το νέο δυνατό χαρτί!

Μεταγραφή

Μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο! Ποιο θα είναι το νέο όνομα του καναλιού;

Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, αφού “κλείσει τις πληγές” του, θα προχωρήσει σε νέα μονοπάτια και όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει νέες ενδιαφέρουσες παραγωγές.

ΕΡΤ: Γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι επιστρέφει ξανά!

Μία εξ αυτών θα είναι και η νέα σειρά που θα γυριστεί και θα βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ. Η συγγραφέας, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το υπέροχο “Νησί” που γυρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια από το Mega, επισκέφτηκε τα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σήμερα Πέμπτη και συναντήθηκε και με τον κ. Γιώργο Γαμπρίτσο αλλά και με κάποια μέλη του ΔΣ.

Μεταγραφή 'βόμβα' στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο!

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες της συνεργασίας που θα δρομολογηθεί άμεσα και θα σημάνει την νέα εποχή της μυθοπλασίας για την ΕΡΤ.

Πηγή: protothema.gr

Μεταγραφή - έκπληξη! Γνωστός δημοσιογράφος του Mega πάει στην ΕΡΤ!

Μια μεταγραφή - έκπληξη έχουμε στην τηλεόραση. Γνωστός δημοσιογράφος του MEGA πάει στην ΕΡΤ.

Μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης, οι αλλαγές στο κρατικό κανάλι είναι πολλές.

Πριν από λίγο, "έσκασε" η πρώτη μεταγραφή την ώρα που ψάχνουν πρόσωπο για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

"Βόμβα" στον ΑΝΤ1: Φεύγει πασίγνωστη παρουσιάστρια από το κανάλι και πάει στην ΕΡΤ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο Αντώνης Φουρλής, με μακρά θητεία στο Mega, πηγαίνει στην ΕΡΤ, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τη νέα διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.

ANT1: Μεταγραφή-βόμβα στο κανάλι! Η επίσημη ανακοίνωση!
Μεταγραφή-βόμβα... έσκασε στον ΑΝΤ1, με το κανάλι του Αμαρουσίου να ανακοινώνει και επίσημα τη νέα προσθήκη!

Μεγάλη εμπειρία το νέο πρόσωπο!

Συγκεκριμένα η Στέλλα Λίτου θα είναι πλέον η νέα Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1, ενώ προσφάτως μία μεγάλη μεταγραφή υπήρξε και στον ALPHA TV!

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει: Η Στέλλα Λίτου ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας στον ΑΝΤ1 TV και εντάσσεται στην ανώτατη διοικητική ομάδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η κ. Λίτου έχει αναλάβει πολλές διοικητικές θέσεις σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες Media στην Ευρώπη. Η ηγετική ικανότητα και η εμπειρία της στα Media θα ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα του ΑΝΤ1 TV για να επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι και σκοποί της εταιρείας.

Μεταγραφή μεγάλου πρωταγωνιστή! Φεύγει από τον ANT1 και πάει στον Alpha!
Πασίγνωστος πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως τη νέα χρονιά θα βρίσκεται σε σειρά του Alpha, αφήνοντας τον ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός πήρε την απόφαση και το έκανε γνωστό σε όλους.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος δήλωσε στο TV Έθνος: «Έκλεισα στον Alpha για τη σειρά «Love after love», τουλάχιστον αυτός είναι ο πρωτότυπος τίτλος, δεν γνωρίζω πως θα το «βαφτίσει» ο Alpha. Απ’ ότι ξέρω δεν είναι ούτε δράμα ούτε κωμωδία, έχει στοιχεία αστυνομικής σειράς μυστηρίου».

Ενώ για το αν η σειρά θα είναι καθημερινή ή εβδομαδιαία; «Προς το παρόν δεν γνωρίζω είναι θέμα του καναλιού».

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη του Νίκου Μουρατίδη για τα χρήματα που έπαιρνε από τον ΑΝΤ1 για το Fame Story!

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με τη γειτόνισσα και έγινε χαμός στα Βόρεια Προάστια!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η εντυπωσιακή σύζυγος έπαθε υστερία και τα ουρλιαχτά της έφτασαν μέχρι το… βουνό της Πεντέλης.

Οι γείτονες άκουσαν βρισιές, σπασίματα αντικειμένων και τα ουρλιαχτά της μοιχαλίδας γειτόνισσας. Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στην «Espresso», ο άτακτος σύζυγός δεν τόλμησε να μπει ανάμεσά τους. Κι άλλη απιστία στη showbiz με γνωστό παντρεμένο τραγουδιστή!

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Ο παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλου ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου και ψύχραιμου και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη θηλυκή σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι γείτονες έμειναν αρκετή ώρα έξω από τα σπίτια τους, περιμένοντας με τα κινητά στα χέρια, έτοιμοι να καλέσουν την Άμεση Δράση. Τέτοιος χαμός γινόταν.

Κανείς δεν περίμενε ότι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, γονείς δύο αξιαγάπητων παιδιών, θα τσακώνονταν τόσο άγρια. Ιδιαίτερα για τον low profile δημοσιογράφο έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Ποιος θα περίμενε πως θα έριχνε «κέρατο» στην υπέροχη γυναίκα του;

Πηγή: athensmagazine.gr

Βόμβα στη showbiz! Την απάτησε ενώ ήταν έγκυος!

Σα βόμβα έσκασε στη showbiz η είδηση της... απιστίας! Πήγε με άλλη ενώ ήταν έγκυος!

Ανω κάτω το βρετανικό παλάτι με τις φήμες που κυκλοφορούν ευρέως το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να απάτησε την Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, η απιστία, το κέρατο κοινώς, έπεσε όταν η Κέιτ Μίντλετον ήταν ετοιμόγεννη, πέρυσι τέτοια εποχή, στον πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, που σχολιάζονται και από τα βρετανικά Μέσα, η φήμη για την απιστία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη φίλη τής Κέιτ Μίντλετον έχει διαρρεύσει στα βρετανικά αριστοκρατικά σαλόνια εδώ και έναν χρόνο.

Βόμβα στη showbiz! Την απάτησε ενώ ήταν έγκυος!

Στο παλάτι έχει προκληθεί αναστάτωση, καθώς ξύπνησαν μνήμες από την εποχή της Νταϊάνα, όταν οι tabloids ολόκληρης της υφηλίου ασχολούνταν με την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και το κέρατο που έτρωγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα κινηθούν νομικά σε βάρος του περιοδικού. «Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Βόμβα στη showbiz! Την απάτησε ενώ ήταν έγκυος!

Οσο για την πέτρα του σκανδάλου, φέρεται να είναι μια 32χρονη αριστοκράτισσα, φίλη της Κέιτ Μίντλετον και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Νόρφολκ. Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να κόψουν τις όποιες σχέσεις με την πρώην φίλη της και τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της μαρκήσιο του Χομοντελέι.

Πηγή: iefimerida.gr