Άνθιμος Ανανιάδης: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του έκανε αποκαλύψεις...

Είναι αγνώριστος ο ηθοποιός!

Άνθιμος Ανανιάδης: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του έκανε αποκαλύψεις...

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε αποκαλύψεις για το σώμα του, αφού διαθέτει άψογους κοιλιακούς.

Ο ηθοποιός μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ωστόσο είναι ενεργός στα social media.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε... μοναχός για τις ανάγκες του ρόλου του στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ο ηθοποιός πόζαρε καθιστός σε μια πολυθρόνα και με το ασπρόμαυρο φίλτρο που χρησιμοποίησε είδαμε πως διαθέτει κορμί φέτες. Είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς και όχι άδικα...

Άνθιμος Ανανιάδης ασπρόμαυρη φωτογραφία αποκαλύψεις

Άνθιμος Ανανιάδης: Σπάει την σιωπή του με μήνυμα όλο νόημα μετά την απουσία του από την βάφτιση του γιου του!

Η απουσία του Άνθιμου Ανανιάδη από την βάφτιση του γιου του δε θα περνούσε σίγουρα απαρατήρητη! Μετά την κατακραυγή για αυτήν την κίνηση ο ηθοποιός αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του με ένα δημόσιο μήνυμα όλο νόημα.

Είναι προφανές ότι η κόντρα με την μητέρα του παιδιού του Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν έχει τέλος.

Σήμερα (03/06) ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram μια φωτογραφία ποζάροντας παρέα με τον Άγιο Εφραίμ και στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου, μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο, ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη...»

Δείτε την φωτογραφία:

Άνθιμος Ανανιάδης

Άνθιμος Ανανιάδης - Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η απίστευτη τούρτα για τα γενέθλια του γιου τους!

Ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή έγινε ενός έτους και ο μικρός τα γιόρτασε με μία υπέροχη τούρτα!

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram.

Η Μαρία Νεφέλη πόσταρε στο instagram τη φωτογραφία από την τούρτα του γιου της για τα πρώτα του γενέθλια!

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

τούρτα