Βασίλης Σπανούλης: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Ολυμπίας! Η γλυκιά φωτογραφία από το σαλόνι τους!

Τι της έκανε η κορούλα τους;

Βασίλης Σπανούλης: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Ολυμπίας! Η γλυκιά φωτογραφία από το σαλόνι τους!

Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Ολυμπίας Χοψονίδου, της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη! Η γλυκιά φωτογραφία από το σαλόνι τους.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το 6ο μέλος της οικογένειας του και τα παιδιά του να γνωρίζουν το νέο τους αδερφάκι.

Η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από το σαλόνι τους.

Η ίδια πόζαρε στο φακό με την κορούλα της να τρώει από την κοιλίτσα της, η οποία έχει φουσκώσει πολύ.

Βασίλης Σπανούλης Χοψονίδου παιδί κοιλίτσα

Βασίλης Σπανούλης: Διασκέδαση μέχρι το πρωί μετά την είδηση της εγκυμοσύνης!

Μέχρι το πρωί διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και το βίντεο που δημοσίευσαν την ώρα της αποκάλυψης έχει παίξει παντού.

Το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού , Βασίλης Σπανούλης με τους συμπαίκτες του Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αντώνη Κόνιαρη, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA , μετά τη νίκη τους επί της Βαλένθια, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ωστόσο, είχε και έναν παραπάνω λόγο να διασκεδάζει.

undefined

undefined

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό , ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής! Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, ο Dj Kas , οι Mc Mario & Tony.

undefined

Βασίλης Σπανούλης: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκαναν στην εγκυμονούσα σύζυγο του και "τρελάθηκε"!

Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκαναν στην εγκυμονούσα σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη και "τρελάθηκε". Το δημόσιο ευχαριστώ!

Η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει το 6ο παιδάκι της και το ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram.

Από εκείνη την ημέρα δεν σταμάτησαν οι ευχές και τα δώρα.

Καλοί φίλοι του ζευγαριού, Γιάννης Μπουρούσης και Χριστίνα Ψωμιάδη θέλησαν να στείλουν ένα δώρο στην μέλλουσα μανούλα. Συγκεκριμένα, της έστειλαν τα αγαπημένα της σοκολατάκια.

Μάλιστα, τα τράβηξε φωτογραφία και έγραψε στο Instagram «Εγώ να ξέρετε έχω τρελαθεί τώρα. Ευχαριστώ για τα φανταστικά σοκολατάκια».

Βασίλης Σπανούλης Χοψονίδου έγκυος