Χειρουργείο για Ελληνίδα αθλήτρια!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Χειρουργείο για Ελληνίδα αθλήτρια!

Στο χειρουργείο μπήκε Ελληνίδα αθλήτρια το πρωί της Πέμπτης για πρόβλημα που είχε στον αχίλλειο τένοντα.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Α' ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από τον Δρ. Νικόλαο Σούρα και την ιατρική του ομάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχει αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού και επάνοδο της αθλήτριας το συντομότερο δυνατό. Η Βίκυ Αρβανίτη αναμένεται αύριο Παρασκευή να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της.

Σοκ! Πέθανε γνωστή αθλήτρια στα 32 της!

Στο χειρουργείο Ελληνίδα αθλήτρια!

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ώρα 10.00 την 24/10/2019 η χειρουργική επέμβαση της αθλήτριας Βασιλικής Αρβανιτη από τους ορθοπεδικους χειρουργούς της Ά Ορθοπεδικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν, Σούρα Νικόλαο (Επιμελητής Ά) και Μυστίδη Παναγιώτη (Διευθυντή). Η αθλήτρια υποβλήθηκε σε ανοιχτή τενοντοπλαστική με τελικό-τελική συρραφή του Αχιλλειου τένοντα αριστερά.Η μετεγχειρητική πορεία της χειρουργηθείσας κρίνεται ομαλή.

Σοκ! Νεκρή στα 25 της αθλήτρια από ανακοπή!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι αθλήτρια, είναι νεκρή στα 25 της από ανακοπή!

Η πρωταθλήτρια των εμποδίων υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, τρέχοντας δηλαδή στο δρόμο του Τάμπλοβ Όμπλαστ της Δυτικής Ρωσίας, όπου έκανε τις διακοπές της, σύμφωνα με την τοπική Ένωση της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου.

Θρήνος! Νεκρός στα 24 του γνωστός αθλητής!

Σοκ! Νεκρή στα 25 της αθλήτρια από ανακοπή!

Όπως κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας, η Μαργαρίτα Πλαβούνοβα έτρεχε όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο γρασίδι. Αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά όταν αυτό έφθασε, οι διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Η Μαργαρίτα Πλαβούνοβα υπήρξε πρωταθλήτρια Ρωσίας στα εμπόδια (100 μ. και 400 μ.), ενώ ήταν εξαιρετική και στα σπριντ. Είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια των μαθητικών αγώνων Ρωσίας στα 60 μ. εμπόδια. Παράλληλα με την καριέρα της ως αθλήτρια, η Μαργαρίτα Πλαβούνοβα εργαζόταν ως μοντέλο.

Σοκ! Πέθανε γνωστή αθλήτρια στα 32 της!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέθανε γνωστή αθλήτρια στα 32 της!

Η αθλήτρια βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, με τις πιθανότητες επιβίωσής της να είναι από την αρχή ελάχιστες...

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσα από τα social media, ενώ ανακοίνωση για τον χαμό της αθλήτριας εξέδωσε και το UFC.

Θρήνος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης!

Ο λόγος για την Katy Collins, πασίγνωστη αθλήτρια του ΜΜΑ!

Σοκ! Πέθανε γνωστή αθλήτρια στα 32 της!