Άβα Γαλανοπούλου: «Βούρκωσε» στον Αρναούτογλου! Η εκμετάλλευση από τον πρώην της....

Η εξομολόγηση που "ράγισε" καρδιές!

Άβα Γαλανοπούλου: «Βούρκωσε» στον Αρναούτογλου! Η εκμετάλλευση από τον πρώην της....

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για μία ακόμη φορά ανοιχτά για την εκμετάλλευση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show». Η πασίγνωστη ηθοποιός "βούρκωσε" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η γνωστή ηθοποιός, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, μίλησε με άνεση για την περιπέτεια που έζησε με τον πρώην σύντροφό της και για τη δικαστική διαμάχη, σχολιάζοντας μάλιστα πως ενώ η υπόθεση δεν έχει λήξει, οι γονείς του κατηγορουμένου, ζουν ζωή... χαρισάμενη!

Αναλυτικά όσα είπε η γνωστή ηθοποιός:

Ράκος η Άβα Γαλανοπούλου! Ξέσπασε σε λυγμούς στις δηλώσεις μετά το δικαστήριο: "Διέλυσα τους γονείς μου" (Βίντεο)

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.

Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», ενώ συνέχισε «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει».

Flashback: Όταν η Άβα Γαλανοπούλου έσπασε τη σιωπή της για τον πρώην σύντροφο της! Η συγκλονιστική συνέντευξη το 2015! (Βίντεο)

Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου για τα χρήματα που της χρωστά πρώην σύντροφός της, στο Πρωινό προέβαλλαν ξανά τη συγκλονιστική συνέντευξη που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα το 2015.

Η ίδια τότε είχε σπάσει την σιωπή της για τα όσα ζούσε και έκανε λόγο για τον δικό της Γολγοθά! Διαβάστε παρακάτω...

«Του έδωσα τα λεφτά μου κι όταν του ζήτησα αποδείξεις, ξεκίνησε να μου λέει παραμύθια. Θα μου επιτρέψετε τη φράση την πολύ λαϊκή, να “κόβει λάσπη”. Μπήκα στα νοσοκομεία πολλές φορές. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία. Μα αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα», είχε πει!

Και στην συνέχεια τόνισε: «Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκα. Εκεί ήταν η προδοσία για μένα. Τον ερωτεύτηκα βέβαια. Αποφάσισα να ζήσω. Είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Μου έδωσε πολλή αγάπη η οικογένεια. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή. Η Άβα ήμουν και πριν. Δεν έχω αλλάξει. (…) Δεν μετανιώνω για κάποια χρήματα που ξόδεψα κι εγώ για την κοινή ζωή που είχαμε. Εγώ τα υπόλοιπα χρήματά μου θέλω πίσω. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου. Είναι τρομερό». Δείτε το σχετικό βίντεο: