Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια όλο νόημα για τον Σαμαρά και την Κομματά και η ατάκα "φωτιά" για τον σύντροφό της!

«Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό»

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια όλο νόημα για τον Σαμαρά και την Κομματά και η ατάκα

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σχόλια... όλο νόημα για τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα ενώ πέταξε και μία ατάκα "φωτιά" για τον νυν σύντροφό της!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαμά Ρόζα», μαζί με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία μάλιστα συμμετέχει στο έργο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σχολίασε στην εκπομπή της "Ευτυχείτε" την άφιξη του πρώην συντρόφου της με την ηθοποιό, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στον νυν σύντροφό της.

Κατερίνα Καινούργιου: "Τσάκισε" τον ανταγωνισμό και τους έστειλε όλους... αδιάβαστους! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιο σχολίασε το γεγονός πως Σαμαράς και Κομμάτα, απέφυγαν τις κοινές λήψεις: «Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα. Είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο. Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό. Θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά. Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που δεν έκαναν κοινή είσοδο. Τι ωραίο κορίτσι που είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα; Πάντως νομίζω πως συζούν, συγκατοικούν. Ιχθύς είναι ο Σαμαράς, νομίζω θα είναι καλή χρονιά για αυτόν».

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Το μόνο που θα πω είναι ότι...»!

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Το μόνο που θα πω είναι ότι...».

Η παρουσιάστρια μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σκέψεις για συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ. Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιο στο Celebrity.

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Η Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της για τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο μετράνε λίγους μήνες σχέσης.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από την δημοσιότητα, ωστόσο για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο όνομα του.

Το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναφορά στο πρόσωπο του, χωρίς ωστόσο να λέει το όνομα του δημόσια.

«Να σας πω κάτι στο αγόρι μου αρέσουν πιο πολύ μακριά τα μαλλιά μου», είπε η παρουσιάστρια.