Έξαλλος και ο Λιάγκας μετά την Σκορδά! «Τα φιλάκια μας στην...»

«Κεραυνοί» για πασίγνωστη Ελληνίδα! Ο λόγος για...

Έξαλλος και ο Λιάγκας μετά την Σκορδά! «Τα φιλάκια μας στην...»

Έξαλλος και ο Λιάγκας μετά την Σκορδά με πασίγνωστη Ελληνίδα! «Τα φιλάκια μας στην...» ανέφερε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

«Είδατε τι έκανε ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη ρεπόρτερ του Πρωινού του ΑΝΤ1, τη Μαίρη Αρώνη; Αυτός ποιος νομίζει ότι είναι; Αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζουν αυτό το στυλ θεωρούν ότι όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν» είπε και συνέχισε....

Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος, μην τον χαρακτηρίσω τώρα… Δεν είναι και ωραίος γκόμενος, τι του βρήκε η Ηλιάνα; Μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί από αυτόν τον τύπο; Είναι αγενής. Σιγά τον Kanye West της Ελλάδος, μη χέσ…με κιόλας…

Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει ότι έχει υπόσταση στην Ελλάδα, ο κύριος τίποτα. Σιγά μην αποκαλύψουμε το τεράστιο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Έχει πέντε φρουρούς λέει. Επειδή αυτός αισθάνεται ότι είναι ο… Snik Κλούνεϊ, αισθάνονται και αυτοί ότι φυλάνε… Θα τρελαθούμε!

Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και συγχαρητήρια για την επιλογή της, να τον χαίρεται. Ηλιάνα, να την χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη, ευγενέστατος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αξιοσημείωτο είναι ότι και η Φαίη Σκορδά είχε γίνει έξαλλη για τον ίδιο λόγο....

«Μεσημέρι ΣΚΑΙ»: Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό Γιώργου - Φαίης - «Μας ενώνει τόσο πολύ...»!

Αποκαλύψεις για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έγιναν σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΙ. «Μας ενώνει τόσο πολύ...».

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής με αφορμή την καλεσμένη του, η οποία ήταν η Ελένη Καστάνη.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις και πως για αρκετά χρόνια έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η πρώτη μάχη δόθηκε! Ποιος βγήκε νικητής;

Ο παρουσιαστής με τα λόγια της, πήρε το «πάτημα» και αποκάλυψε:

«Είμαι και εγώ χωρισμένος γονιός όπως ξέρεις και έχω πολύ καλή σχέση με τη Φαίη. Μας ενώνει τόσο πολύ η κοινή μας τεράστια αγάπη για τα παιδιά μας, που έχουμε καλή σχέση αλλά έχουμε και προσωπική σχέση. Μιλάμε και για άλλα θέματα εκτός των παιδιών. Δηλαδή είναι σαν να χωρίσαμε αλλά μια σχέση συνεχίζεται. Χωρίζουν και άλλοι άνθρωποι και σφάζονται. Μένω πολύ κοντά με τη Φαίη, μένουμε ένα δρόμο διαφορά».

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το γιο της! «Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιο του...»!

Μια αποκάλυψη για το γιο της Φαίης Σκορδά έγινε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιο του..», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτης της, μίλησε για την οικογένεια της και για περιστατικά που συνέβαιναν όταν την επισκεπτόταν.

Όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη έχει αδυναμία στον Γιαννάκη και τον συμβουλεύει για τα προσωπικά της.

Φαίη Σκορδά: Το... ποντίκι που μπήκε μέσα στο γλυκό της! Η φωτογραφία - απόδειξη!

«O Γιώργος θέλει ξύλο. Δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο να πάμε κάπου, όπως παλιά, που πηγαίναμε θέατρο, μπουζούκια. Εγώ δένομαι με τους ανθρώπους. Δεν κάνω παρέα επειδή δουλεύω μαζί τους. Ειλικρινά από όλη την οικογένεια μου έχει λείψει μόνο ο Γιάννης, ο γιος τους. Αυτός βγήκε καλός άνθρωπος, ευγενέστατος και πολύ συναισθηματικός. Τώρα που έμοιασε δεν ξέρω. Και με συμβούλευε για τα προσωπικά μου. Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιό του. Του είχα πει “ρε Γιάννη μου αρέσει αυτός ο γκόμενος. Πες μου τι να κάνω”. Μου είπε να πάω να του δώσω λουλούδι και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει. Δεν το έκανα» είπε η Σάσα Σταμάτη.