GNTM: Σταματούν εκτάκτως τα γυρίσματα! Τι συνέβη;

Ποιος ήταν ο λόγος;

GNTM: Σταματούν εκτάκτως τα γυρίσματα! Τι συνέβη;

Μία νέα εξέλιξη για το GNTM μιας και σταματούν εκτάκτως τα γυρίσματα του δημοφιλούς show μοντέλων; Τι συνέβη; Δείτε αναλυτικά...

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έγινε μία αποκάλυψη σχετικά με το GNTM. Συγκεριμένα, αναφέρθηκε πως τα γυρίσματα της εκπομπής διακόπηκαν για δύο βδομάδες ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονται πέντε κοπέλες.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τις πάτησε όλες κάτω! Αν ήταν στο GNTM θα το είχε κερδίσει!

Παράλληλα αποκαλύφθηκαν και ορισμένα στοιχεία για την τελική φάση του διαγωνισμού. Ο ημιτελικός θα γυριστεί στο Μιλάνο στις 24 Δεκεμβρίου ενώ στον τελικό, εφόσον η Χαρά Παππά εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι, θα δούμε και τον Μπουράκ Χακί μιας και μία από τις δοκιμασίες περιλαμβάνει την φωτογράφιση των μοντέλων με τους συντρόφους τους.

GNTM: Η Γκλόρια αποκαλύπτει δημόσια για τις «FF»! «Βγάζουν τόση κακία και...»! (Βίντεο)

Η Γκλόρια από το GNTM αποκαλύπτει για την περιβόητη πεντάδα, τις «FF»! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Βγάζουν τόση κακία και...»!

Η Γκλόρια Ντενίκη ήταν το κορίτσι που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM, με τη δοκιμασία του ροντέο!

Η διαγωνιζόμενη ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση μαζί με την Όλγα και την Ασημίνα, αλλά τελικά οι κριτές αποφάσισαν να είναι εκείνη που θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι μόδας του Star, αφού στις τελευταίες δοκιμασίες δεν τα πήγαινε καθόλου καλά!

GNTM: Χωρισμός «βόμβα»! Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι και το διέλυσαν!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την περιβόητη κλίκα των «FF» αλλά και για τη φιλία της με την Ελευθερία!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Την Ελευθερία την αγαπώ πάρα πολύ! Είναι φίλη μου! Εγώ δεν κατάλαβα ούτε ότι ήταν ακατάστατη, ούτε τίποτα!»

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης τη ρωτήσουν για την πεντάδα της «φωτιάς» και εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Δε ξέρω τι έγινε… Εγώ τώρα που βλέπω τα επεισόδια, βασικά η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει γιατί δεν είχα προσέξει ότι βγάζουν τόση κακία και τόσο αρνητικά σχόλια! Τα βλέπω τώρα! Μπροστά μας ήταν πολύ νορμάλ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM - Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα! Ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός! (Βίντεο)

Σας έχουμε ένα spoiler «φωτιά» για το GNTM! Αυτή είναι η τελική τετράδα του διαγωνισμού και συνέβη μια ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός!

Το ριάλιτι μόδας του Star από πέρυσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κάθε επεισόδιο που προβάλλεται «σπάει» τα νούμερα της τηλεθέασης!

Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, παρουσίασε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον διαγωνισμό μόδας!

Συγκεκριμένε ανέφερε ότι αν και αρχικά ο ημιτελικός ήταν να γίνει στο Μαρόκο τελικά δεν κατέστη δυνατόν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Επομένως ο ημιτελικός τελικά αναμένεται να γίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο.

Όσο για την τελική τετράδα που θα βρεθεί στον τελικό, σύμφωνα πάντα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι οι: Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ίλντα Κρόνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS