Δημήτρης Σκουλός: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Όλη η αλήθεια!

Τι απάντησε ο ίδιος;

Δημήτρης Σκουλός: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Όλη η αλήθεια!

Ο Δημήτρης Σκουλός μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Τι απαντά ο ίδιος;

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, Happy Day, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που του προσάπτουν με διαγωνιζόμενες του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, εκφράζοντας εμφανώς την ενόχλησή του.

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του για τα 11 χρόνια γάμου!

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Με ενοχλεί κάτι που έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, που με ρώτησαν κάποιοι άνθρωποι -δεν θα τους χαρακτηρίσω- κάτι για το παιχνίδι και κάτι σε σχέση με τα κορίτσια και πήγα να τσακωθώ δύο φορές. Σε προσωπικό επίπεδο…» ενώ συνέχισε: «Αν δεν μου αρέσει κάτι γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι να το πω; Εμένα όταν θα με ρωτήσεις τη γνώμη μου για κάτι, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να την ακούσεις».

Δημήτρης Σκουλός: Συγκινήθηκε on air! Η εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη της συζύγου του!

Συγκινήθηκε on air ο Δημήτρης Σκουλός! Η εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη της συζύγου του και τα λόγια από καρδιάς...

Καλεσμένος στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την αγαπημένη του Τζέλα, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη μικρή, Μάιρα, η οποία είναι 6,5 ετών.

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά τους, και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε σε μια άτυχη εγκυμοσύνη που είχε η σύζυγός του.

Δημήτρης Σκουλός: Φοράει φούστα και φωτογραφίζει τα μοντέλα του!

«Θα ήθελα 5 παιδιά. Είχαμε μια… Τέλος πάντων, δεν θέλω να το πω. Θέλουμε και άλλα παιδιά. Το Σαββατοκύριακο προσπαθώ να μη βάζω δουλειές και να είμαι όλη μέρα με την κόρη μου» είπε, ο Δημήτρης Σκουλός. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημήτρης Σκουλός: Party στην παραλία για τα γενέθλια της συζύγου του!

Party στην παραλία για τα γενέθλια της συζύγου του έκανε ο Δημήτρης Σκουλός. Μπορεί να μην συνηθίζει να μοιράζεται προσωπικές του στιγμές ωστόσο, η συγκεκριμένη ημέρα ήταν μια από τις πιο όμορφες για τον ίδιο.

Η γυναίκα του, Τζέλλα γιόρτασε τα γενέθλια της στην παραλία. Μαζί τους ήταν και ο αξιολάτρευτος σκύλο τους, cookie.

Ο Δημήτρης Σκουλός, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της μαζί με το σκυλάκι τους και κάπως έτσι θέλησε να της ευχηθεί "χρόνια πολλά" και δημόσια.

Το ζευγάρι το γιόρτασε απολαμβάνοντας τον ήλιο και κάνοντας βουτιές στη θάλασσα, λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM.

 Party στην παραλία για τα γενέθλια της συζύγου του Δημήτρη Σκουλού