Αντελίνα Βαρθακούρη: Μπήκε στο πλατό της Ελένης με τη μητέρα της και προκάλεσε ταραχή!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μπήκε στο πλατό της Ελένης με τη μητέρα της και προκάλεσε ταραχή!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπήκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τη μητέρα της και όπως ήταν επόμενο, προκάλεσε ταραχή!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει καταφέρει να γίνει viral καθώς μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, έχει προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου με τους καυγάδες τους στην εκπομπή «Globetrotters».

Globetrotters: Εκτός εαυτού η Αντελίνα με τον Χάρη - «Είναι η τελευταία φορά»!

Πήρε λοιπόν τη μητέρα της και εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" προκειμένου να της κάνουν ένα δώρο. Όπως εξήγησε αργότερα η Αντελίνα, είναι μεγάλη φαν της Ελένης Μενεγάκη ενώ κι εκείνη δεν έκρυψε το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθεί τους τσακωμούς της με τον Χάρη Βαρθακούρη στο «Globetrotters».

Αποκάλυψη βόμβα από την Αντελίνα Βαρθακούρη! Το κανάλι που έκλεισε συνεργασία και ο πασίγνωστος παρουσιαστής που θα είναι στο πλευρό της! (Βίντεο)

Στο πάνελ του Happy Day βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη το πρωί της Τρίτης, η οποία, είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Η ίδια αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το ΑΡΤ, αλλά και στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει! Διαβάστε παρακάτω...

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, αποκάλυψε πως θα κάνει πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο νέο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, και θα έχει δίπλα της τον Θανάση Πάτρα. Η πρεμιέρα της μάλιστα θα γίνει τον Ιούνιο!

Δείτε ακόμη: Στην Σίφνο η Χριστίνα Μπόμπα! Η καλοκαιρινή φωτογραφία και οι προετοιμασίες του γάμου!

Όσο για το τέλος της συνεργασίας της με το ΑΡΤ που ακούστηκε ότι έγινε.... όχι και με τον καλύτερο τρόπο; Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε πως η εκπομπή της δεν κόπηκε και πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Καρατζαφέρη, ωστόσο η απόφαση διακοπής ήταν κοινή! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πολύ άγριος καβγάς Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη! «Άντε γ@μήσου»!

Πολύ άγριος καβγάς Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη, έγινε χτες στην εκπομπή Globetrotters! «Άντε γ@μήσου» ακούστηκε μεταξύ άλλων!

Στο χθεσινοβραδινό δεύτερο επεισόδιο είχαμε νέους καβγάδες ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, μετά από εκείνον στο πρώτο!

Κάποιοι από αυτούς ήταν πιο ήπιοι, ένας ωστόσο ήταν αρκετά άγριος και ακούστηκαν εκφράσεις που θα συζητηθούν!

«Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω γυμνός στο δωμάτιο» είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να απαντά: «Τέτοια πράγματα μπροστά μου δεν κάνει ποτέ». «Τι μαλ… είναι αυτές που λες; Μα τω Θεώ εκνευρίζομαι, το παρακάνεις. Άκουσε με το παρακάνεις. Άντε γαμ…», είπε ο Χάρης.

«Δεν γαμ…» είπε η Αντελίνα και ο καβγάς συνεχίστηκε με τον τραγουδιστή να λέει έξαλλος: «Να έχεις μέτρο, να έχεις μέτρο είπε. Δεν είπα ότι δεν έχω χιούμορ. Να έχεις μέτρο όμως. Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία; Όλο τις ίδιες μαλ… λες. Τι κόψ’ το κορίτσι μου; Δεν έχεις μέτρο;».