Όλγα Πηλιάκη: Το φαγητό που έφτιαξε αλλά δε θα δώσει στον Στέλιο Χανταμπάκη! «Με κορόιδευες όλη μέρα και...»

Τι συνέβη;

Όλγα Πηλιάκη: Το φαγητό που έφτιαξε αλλά δε θα δώσει στον Στέλιο Χανταμπάκη! «Με κορόιδευες όλη μέρα και...»

Η Όλγα Πηλιάκη έφτιαξε αυτό το φανταστικό φαγητό αλλά δε θα δώσει στον Στέλιο Χανταμπάκη! «Με κορόιδευες όλη μέρα και...»!

Η Όλγα Πηλιάκη μαγείρεψε στιφάδο και φυσικά δεν παρέλειψε να το ποστάρει στο Ιnstagram. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη και μητέρα δύο παιδιών έχει ένα πολύ ωραίο σώμα αλλά φαίνεται να μην στερείται τίποτα.

Όλγα Πηλιάκη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε μας άφησε άναυδους!

Το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, μαγείρεψε στιφάδο αποκαλύπτοντας το μυστικό της για περισσότερη νοστιμιά, ενώ πείραξε και τον Στέλιο Χανταμπάκη γράφοντας:«Έτοιμο το στιφάδο μας! Μπορεί να επέζησε μόνο ένα κρεμμύδι κατά το βρασμό, αλλά η γεύση ήταν υπέροχη! @stelioshantampakis δεν πρόκειται να φας γιατί με κορόιδευες όλη μέρα! extra tip: έβαλα λίγη κανέλα και μέλι και νομίζω έκαναν τη διαφορά!».

Τα θετικά σχόλια για το πιάτο έπεσαν βροχή, ενώ κάποιοι από τους followers της, της έδωσαν μερικά εξτρά συμβουλές: «Αν μου επιτρέπεις να σου πω μόνο ότι τα κρεμμύδια τα προσθέτουμε στο κρέας, αφού έχει βράσει αρκετά», είτε γράφοντας «Μπράβο Ολγα μου! Φαίνεται λαχταριστό ! Την άλλη φορά να βάλεις και μπαλσάμικο κρέμα θα το απογειώσει!!!!».

Όλγα Πηλιάκη: Απλά το «τερμάτισε»! Έκανε σπαγκάτο στην Times Square!

Αυτή τη φορά η Όλγα Πηλιάκη απλά το «τερμάτισε», αφού δεν δίστασε και έκανε σπαγκάτο στην Times Square!

Η Όλγα Πηλιάκη, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με την οικογένεια της και όλοι μαζί απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όπως ήδη σας έχουμε γράψει. Το ζευγάρι δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι του και μοιράζεται με τους followers του στιγμιότυπα από... διάφορες στιγμές!

Χθες, η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφία της από την Times Square στην οποία φαίνεται η ίδια να κάνει σπαγκάτο στα σκαλιά της πλατείας, ενώ παράλληλα τρώει πατάτες τηγανητές και burger. Η γνωστή αθλήτρια και χορεύτρια πόζαρε με άνεση και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes είναι χιλιάδες.


Δείτε τη δημοσίευσή της:

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά! Δείτε την επική φωτογραφία με τα παιδιά τους!

Δείτε την επική φωτογραφία με τον Στέλιο Χανταμπάκη, την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους! Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά!

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φυσικά έχουν την καλύτερη παρέα μαζί τους που δεν είναι άλλη από τα παιδιά τους!

Και οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όποτε δημοσιεύουν όμως φωτογραφίες με τα παιδιά τους γίνεται πανζουρλισμός, αφού η μικρή Μαλένα κλέβει τις εντυπώσεις με τα νάζια και τα καμώματά της και ο Μανώλης είναι ένα πανέμορφο και αξιολάτρευτο αγοράκι, που μάλιστα γυμνάζεται σαν αθλητής.

Έτσι, εχθές ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και στην συνέχεια δημοσίευσε και η Όλγα Πηλιάκη στο δικό της προφίλ μία παρόμοια φωτογραφία και μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τον επόμενο προορισμό των διακοπών τους, που είναι η Νέα Υόρκη!

Οι φωτογραφίες τους είναι από τις πιο επικές καθώς φαίνεται πως γονείς και παιδιά ανταλλάζουν για λίγο θέσεις!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά! Δείτε την επική φωτογραφία με τα παιδιά τους!

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Σύσσωμη η οικογένεια ξαναχτυπά! Δείτε την επική φωτογραφία με τα παιδιά τους!