GNTM: Η Άννα Αμανατίδου "άδειασε" τις «FF»! «Αρνάκια η τριάδα μπροστά τους»!

Το σχόλιο που δεν περίμενε κανείς να ακουστεί!

GNTM: Η Άννα Αμανατίδου

GNTM: Η Άννα Αμανατίδου "άδειασε" δημόσια τις «FF»! «Αρνάκια η τριάδα μπροστά τους»!

Η Άννα Αμανατίδου βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν του GNTM, στις "FF" ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σχέση της με την περσινή "Τριάδα Φωτιά" και ειδικά με τη Μέγκι Ντρίο.

«Η τριάδα φωτιά είναι αρνάκια μπροστά στις FF, αυτές παραείναι διαβασμένες. Εγώ με τη Μικαέλα και την Εύη μιλούσαμε πριν μπούμε στο σπίτι, αλλά μετά εναντιώθηκαν» ενώ συνέχισε «Όχι, τι να μιλήσω με την Μικαέλα και τη Μέγκι. Η Μέγκι πετάει ακόμα τα καρφιά της, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτό, απέχω. Πέτα, πέτα, αντέχω. Ούτε με την Εύη μιλάω».

Άννα Αμανατίδου: Έξαλλη η πρώην παίκτρια του GNMT! "Δεν είναι δυνατόν να..."

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, μίλησε πρώτη φορά στο Youweekly.gr και ξέσπασε για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Παπαγιαννάκη!

Πρώτο το Youweekly.gr έφερε πριν από λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας τον χωρισμό της από τον επί ενάμιση χρόνο σύντροφό της, Βασίλη. Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από το ρεπορτάζ μου αποκάλυψα τους λόγους που ο επιχειρηματίας θέλησε να τελειώσει την σχέση τους!

Άννα Αμανατίδου: Σε ψυχολογική κατάρρευση η πρώην παίκτρια του GNTM!

Οι λόγοι αυτοί ήταν κυρίως ζήλια από την πλευρά της πρώην παίκτριας του GNTM! Άλλωστε και η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στο Youweekly.gr είχε αναφέρει πως τον ζηλεύει πάρα πολύ!

undefined

Απόσπασμα συνέντευξης:

Με το αγόρι σου είστε ανάμιση χρόνο μαζί, πώς γνωριστήκατε;

Δουλεύαμε σε ένα beach bar, εγώ υποδοχή κι εκείνος μπάρμαν! Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ οικείος μαζί μου, ενώ τώρα που τον ξέρω είναι πολύ κλειστός σαν άνθρωπος και πρέπει να σε μάθει καλά για να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τον ζηλεύεις;

"Πάρα πολύ! Είμαι ζηλιάρα, το ξέρει κι αυτός και οι δικοί μου και οι φίλοι του, δεν το κρύβω!

Του κάνεις σκηνές;

Καλό είναι να με ρωτήσεις πότε δεν του κάνω σκηνές, είμαι πρήχτρα και πρέπει να το κόψω κάποια στιγμή (γέλια). Δεν είναι θέμα ανασφάλειας απλά τον ζηλεύω γιατί είναι πολύ ωραίο παιδί, κεντρίζει το ενδιαφέρον αν μπει σε χώρο θα τον κοιτάξουν όλα τα άτακτα κοριτσάκια...

Όμως, η Άννα Αμανατίδου θέλησε να πάρει θέση και να μιλήσει αποκλειστικά στο Youweekly.gr για τους λόγους που χώρισε και συγκεκριμένα μας ανέφερε η ίδια:

"Είναι δυνατόν να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν; Έχουμε χωρίσει αλλά δεν ισχύει κάτι από αυτά σχετικά με εμένα!Ή με μηνύματα άλλων κοριτσιών επειδή κέντριζε τα βλέμματα ή οτιδήποτε τέτοιο! Καμία σχέση! Επίσης δεν έδωσε τέλος ήταν από κοινού η απόφαση!"

Αυτά δήλωσε, αυτολεξεί, στο Youweekly.gr και μετά θέλησε να αδειάσει δημόσια το ρεπορτάζ μας ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αυτό:

undefined

Επειδή εγώ, λοιπόν, προσωπικά κάνω ρεπορτάζ σαν σωστός δημοσιογράφος... έρχεται άρθρο με την απάντηση του πρώην συντρόφου της Άννας Αμανατίδου, Βασίλη Παπαγιαννάκη, και τους πραγματικούς λόγους που χώρισε μαζί της! Και... δυστυχώς, για εκείνη, δεν είναι όπως τα λέει...