Σκάνδαλο στη showbiz! Συνελήφθησαν πασίγνωστοι ηθοποιοί- Τι συνέβη;

Τους πέρασαν χειροπέδες...

Σκάνδαλο στη showbiz! Συνελήφθησαν πασίγνωστοι ηθοποιοί- Τι συνέβη;

Σκάνδαλο ξέσπασε στο χώρο της showbiz! Συνελήφθησαν πασίγνωστοι ηθοποιοί! Μάθετε τι συνέβη...

Αυτοί οι δύο ηθοποιοί συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής προκαλώντας σάλο στην showbiz!

Σκάνδαλο με κυρία της showbiz! Την έπιασαν στο κρεβάτι με τον γιο του συντρόφου της!

Ο λόγος για την Τζέιν Φόντα και τον Τεντ Ντάνσον, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας για τις κλιματικές αλλαγές που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η WashingtonPost με τους δύο ηθοποιούς να υπόσχονται ότι θα συλλαμβάνονται κάθε Παρασκευή μέχρι τέλος του χρόνου εάν χρειαστεί.

Οι διαμαρτυρίες τους ξεκίνησαν πριν απο τρεις βδομάδες με στόχο να παρακινήσουν τους πολιτικούς να λάβουν μέτρα κατά της κλιματικής αλλαγής.

 Σκάνδαλο στη showbiz! Συνελήφθησαν πασίγνωστοι ηθοποιοί- Τι συνέβη;

Σκάνδαλο μεγατόνων με την Μέγκαν Μαρκλ! Το νυφικό της είναι αντιγραφή!

Σκάνδαλο μεγατόνων μόλις έγινε γνωστό με την Μέγκαν Μαρκλ! Το νυφικό της είναι αντιγραφή και μια φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα!

Ανάμεσα στα σχόλια που είχαν γίνει τότε στα social media για την εμφάνιση της στον γάμο με τον Χάρι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίαζαν πως το φόρεμα της, ήταν σχεδόν ολόιδιο με αυτό που είχε φορέσει και η Jennifer Lopez στην ρομαντική comedy The Wedding Planner.

Ο Pam Chilton που ήταν υπεύθυνος για την σχεδίαση των κοστουμιών της ταινίας, αποκάλυψε στο περιοδικό Glamour πως του στέλνουν συνεχώς μηνύματα για τις ομοιότητες ανάμεσα στο νυφικό της Δούκισσας του Sussex και σε αυτό που φορούσε η λατίνα star στη ταινία.

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι! Χαμός στο παλάτι!

«Μου στέλνουν πολλά μηνύματα για το νυφικό της Meghan Markle. Είμαι σίγουρος όμως πως πρόκειται για σύμπτωση. Όταν είχε κυκλοφορήσει η ταινία (η Μeghan) ήταν σε μια πολύ νεαρή ηλικία, πιθανότατα να είχε παρακολουθήσει τη ταινία φορώντας πιτζάμες» δήλωσε.

Δείτε την φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας:

Σκάνδαλο μεγατόνων με την Μέγκαν Μαρκλ! Το νυφικό της είναι αντιγραφή!

Αποφυλακίστηκε πρόωρα γνωστή ηθοποιός, λίγο πριν λήξει η ποινή της. Το σκάνδαλο με το όνομα της θα την ακολουθεί παντού.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 ημερών. Επρόκειτο να αποφυλακιστεί την Κυριακή, όμως μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής φυλακής Ντάμπλιν της Καλιφόρνιας εξήγησε ότι πολιτική τους είναι να αφήνονται πρόωρα ελεύθεροι οι κρατούμενοι η ποινή των οποίων πρόκειται να λήξει το Σαββατοκύριακο.

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός! Οδηγούσε μεθυσμένος και κοιμήθηκε σε διασταύρωση!

Η Φελίσιτα Χόφμαν είχε δηλώσει ένοχη για «συνωμοσία» επειδή κατέβαλε 15.000 δολάρια σε κάποιον ώστε να διορθωθεί κρυφά το γραπτό της κόρης της, Σοφίας, στις εισαγωγικές εξετάσεις των κολεγίων. Έχουν ασκηθεί διώξεις συνολικά σε 52 ανθρώπους για αυτό το σκάνδαλο, στο οποίο εύποροι γονείς κατέβαλαν χρήματα για να εισαχθούν τα παιδιά τους σε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως στο Γιέιλ, το Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.

Η ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με Έμι και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας για την ταινία Transamerica, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που οι αρχές την συνέλαβαν στις 12 Μαρτίου. Λίγες ημέρες αργότερα, το κολέγιο που την είχε κάνει δεκτή ανακάλεσε την εισαγωγή της.

Αποφυλακίστηκε πρόωρα γνωστή ηθοποιός! Το σκάνδαλο που θα την ακολουθεί παντού!