Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά τον χωρισμό του φόρεσε ράσα και... έγινε παπάς!

Φωτογραφία απόδειξη!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά τον χωρισμό του φόρεσε ράσα και... έγινε παπάς!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά τον χωρισμό από τη σύντροφο του φόρεσε ράσα και... έγινε παπάς για τις ανάγκες του νέου ρόλου που ενσαρκώνει.

Τον γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια μέσα από το πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και από τότε έχει απασχολήσει πολύ με τη δουλειά του.

Μάλιστα, μετά το διαζύγιο από τη σύζυγο του Χρύσα Κροκίδα έπειτα από 5 χρόνια έγγαμου βίου ο Γιώργος Παράσχος κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχει στην σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και θα κάνει έναν παπά.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά τον χωρισμό του φόρεσε ράσα και... έγινε παπάς

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά τον χωρισμό του φόρεσε ράσα και... έγινε παπάς

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε;

Νέος χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε; Έπειτα από αρκετές φήμες χωρισμού, τελικά η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την καλλονή!

Αν και στην αρχή το ζευγάρι είχε διαψεύσει τις φήμες αυτές, εν τέλη οι δυο τους όπως φαίνεται δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη φλόγα στη σχέση τους. Αποτέλεσμα, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Αναστέναξε" η Ψαρρού με τις πόζες της! (Βίντεο)

«Η σχέση μου έκανε τον κύκλο της και κοιτάω μπροστά… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου τώρα» είπε και πρόσθεσε: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ποιος χώρισε και ήταν καλά;», είπε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη!

Νέος χωρισμός

Επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο! Η Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο! Για πρώτη φορά η Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχτηκε!

«Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε.

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε! Μετά από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο!

Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός! Η Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Η Βαλέρια Κουρούπη, σε συνέντευξη που έδωσε στην Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους από τον Νίκο Ξύδη.

Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη και ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».