ALPHA: Απίστευτη αποκάλυψη για το κανάλι! «Δεν στήριξε τη σειρά όπως έπρεπε»!

Το είπε για πρώτη φορά!

ALPHA: Απίστευτη αποκάλυψη για το κανάλι! «Δεν στήριξε τη σειρά όπως έπρεπε»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το κανάλι του Alpha έκανε αγαπημένη ηθοποιός. «Δεν στήριξε τη σειρά όπως έπρεπε», αποκάλυψε.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά «Παραμύθι αλλιώς».

ALPHA: Σοκ για πασίγνωστο παρουσιαστή! Το άρωμα θανάτου μόλις «έσκασε»!

Γιατί ήσουν τόσο διστακτική με την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια;
Η τηλεόραση είναι ένα είδος δύσκολο και απαιτητικό. Από ένα σημείο και μετά μου ήταν πολύ κουραστικό να μοιράζομαι μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης και ήθελα να κάνω ένα πράγμα κάθε φορά. Φέτος αποφάσισα να κάνω εξαίρεση, γιατί ήταν πολύ δελεαστική η πρόταση για το «Κρατάς μυστικό;», αλλά κι επειδή οι υποχρεώσεις αυτής της εργασίας είναι τέτοιες που δεν έχω κάθε μέρα γύρισμα.

ALPHA: Απίστευτη αποκάλυψη για το κανάλι

Η τελευταία σειρά στην οποία είχες πρωταγωνιστήσει ήταν το «Παραμύθι αλλιώς» του Alpha, το οποίο όμως δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;
Το «Παραμύθι αλλιώς» το έκανα με μεγάλη αγάπη. Είχα ξετρελαθεί και πίστευα ότι θα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Ήταν ένα σίριαλ με υπέροχους ηθοποιούς, πολύ αστείο κείμενο και τον Αλέξανδρο Πανταζούδη στη σκηνοθεσία, τον οποίο αγαπώ πολύ. Νομίζω ότι κάπου χάθηκε η επικοινωνία μεταξύ του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή με το κανάλι. Αλλά και ο σταθμός δεν το στήριξε όπως έπρεπε, γιατί το πρόβαλλε κάτι περίεργες ώρες και ο κόσμος έψαχνε για να το βρει. Τελικά, παρόλο που άρεσε πολύ και όσοι το έβλεπαν μου έλεγαν πόσο ωραίο ήταν, γυρίστηκαν δώδεκα επεισόδια και έμεινε εκεί.

ALPHA: «Έπεσε» στο κενό γνωστός παρουσιαστής! «Βουτιά» στα νούμερα!

Σοκ στον ALPHA! «Έπεσε» στο κενό γνωστός παρουσιαστής! «Βουτιά» στα νούμερα και μιλάμε για πολύ χαμηλά ποσοστά!

Όσο και αν εκείνος το προσπαθεί, κάθε μέρα πέφτει όλο και περισσότερο και στους πίνακες τηλεθέασης κάνει ξεκάθαρα ελεύθερη πτώση! Τα μονοψήφια είναι μονόδρομος και εκεί που όλοι περίμεναν την επιστροφή του, ο γνωστός παρουσιαστής του ALPHA δεν ξέρει τι να κάνει!

ALPHA: Σοκ για πασίγνωστο παρουσιαστή! Το άρωμα θανάτου μόλις «έσκασε»!

Αν και θεωρούσε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι κάτι που θα τον αναδείξει, τελικά έκανε λάθος καθώς το δυναμικό κοινό δεν συγκινείται ιδιαίτερα! Μόλις 5,4% έκανε χτες σε σύνολο τηλεθέασης και τα τέταρτα του ήταν... μαύρα! Δείτε αναλυτικά τι έκανε η εκπομπή DIVIDED και ο Φώτης Σεργουλόπουλος:

4.1
4.9
6.1
6.6

ALPHA: "Κηδεία" για γνωστό παρουσιαστή! Τα χαμηλά νούμερα τον "έστειλαν" αδιάβαστο...

Τα χαμηλά νούμερα "έστειλαν" αδιάβαστο τον γνωστό παρουσιαστή του καναλιού ALPHA και η "κηδεία" στήθηκε από την δεύτερη κιόλας μέρας προβολής!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Το πρόγραμμα που πίστευαν πως θα χτυπήσει κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης γιατί ο παρουσιαστής είχε καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση πηγαίνει... από το κακό στο χειρότερο από την πρώτη μέρα κιόλας!

Στην πρεμιέρα τα νούμερα ήταν απογοητευτικά και κανείς δεν το περίμενε αλλά όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται πως πέφτει κι άλλο!

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την εκπομπή "Divided" που τερμάτισε την Τετάρτη 23/10 τελευταίο στη ζώνη του...

ALPHA:

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 10,9
ΑLPHA: Ελένη 10,9
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 18,5
Open: Μεσημέρι yes 3,4

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 20,5

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20,8

ALPHA: Divided 7,5