Μελίνα Ασλανίδού: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω! Αντέχετε να δείτε;

Το πιο ανατρεπτικό look της!

Μελίνα Ασλανίδού: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω! Αντέχετε να δείτε;

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω, κάνοντας μια απίστευτη δημόσια εμφάνιση. Αντέχετε να δείτε;

Η τραγουδίστρια έκανε μια από πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις της και είχε γίνει talk of the town. Καθώς όπως είπαμε τα ρούχα της ήταν ανδρικά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ συγκέντρωσε παλιά τζιν του Αντώνη Ρέμου και τα μεταποίησε σε φόρεμα και το αποτέλεσμα που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό.

Με αυτό το look η τραγουδίστρια βρέθηκε στα MAD το 2018 και η Υβόννη Μπόσνιακ είχε γράψει στο Instagram της;

«Νομίζεις πως είναι μόνο ένα φόρεμα. Για εμένα όμως ήταν πολύ περισσότερο.... Φτιαγμένο με πολύ αγάπη (Όπως εννοείται το κάθε κομμάτι μας) .... Απλά σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν πολλοί παραπάνω λόγοι να το αγαπώ.... Είναι για την Μελίνα μου.... Αυτό είναι το πρώτο -πρώτο κομμάτι που είναι φτιαγμένο όλο με το χέρι μου, δεν χρησιμοποιήθηκε πατρόν ή μηχανή... απλά κάποια παλιά τζιν, μια κούκλα ραπτικής, κλωστή και βελόνα.... Μην φανταστείτε ότι κάθομαι και ράβω όλη μέρα εδώ, έχω τους ειδικούς στο ατελιέ μου, την καλύτερη ομάδα που κάνουν εξαιρετική δουλειά.... Και ποιος περίμενε ποτέ ότι η Μελίνα θα φορούσε παλιά ρούχα του Αντώνη μου;! ? Σε ευχαριστώ @lilamari1 και @officialaslanidoumelina για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!!!!».

Μελίνα Ασλανίδού: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω

Μελίνα Ασλανίδου: Χωρίς ίχνος από φίλτρα το κορμί της! Τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα της;

Χωρίς ίχνος από φίλτρα το κορμί της Μελίνας Ασλανίδου! Τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα της και από τις τουαλέτες που φοράει στο X-Factor!

Η φωτογραφία έδειξε όλη την αλήθεια! Η τραγουδίστρια που έχει χάσει αρκετά κιλά, δεν φοβάται τους φωτογράφους και ποζάρει όλο καμάρι δείχνοντας το κορμί της!

Μελίνα Ασλανίδου: Μπήκε μέσα σε αμάξι από άλλη εποχή! Κοστίζει μια περιουσία....

Μάλιστα αρχικά δεν είχε καταλάβει ότι την τραβάνε και όταν το κατάλαβε, έγινε κατακόκκινη από ντροπή! Η Μελίνα μας εξέπληξε μιας και έβαλε η ίδια την φωτογραφία της με μπικίνι στο instagram...

Βέβαια η φωτογραφία ήταν λίγο μακρινή και εκείνη μπήκε στη θάλασσα και κόντευε να φτάσει έως τη μέση το νερό αλλά από όσο μπορούμε να διακρίνουμε είναι κορμάρα! Ιδού λοιπόν η φωτογραφία της χωρίς ίχνος από φίλτρα:

Μελίνα Ασλανίδου: Χωρίς ίχνος από φίλτρα το κορμί της! Τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα της;

Μελινα Ασλανιδου: Κι όμως είχε «σχέση» με παίκτη του Big Brother! Στο φως η αποκάλυψη!

Κι όμως η Μελίνα Ασλανίδου είχε «σχέση» με παίκτη του Big Brother! Στο φως η αποκάλυψη πολλά χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι που έκανε επιτυχία.

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και στο 2001 όταν στον ΑΝΤ1 όταν προβαλλόταν το ριάλιτι την ημέρα που η Ρέα αποχώρησε από το σπίτι.

Υπό τους ήχους του «Τι Σου Κανα και Πίνεις» απ' τη Μελίνα Ασλανίδου, που τραγουδούσαν όλοι τότε, η Ρέα έφυγε από το σπίτι την Ημέρα 43.

Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε κάλεσμα στο Instagram! Tι ζητάει και από ποιον;

Τότε με την αποχώρηση της Ρέας στο Big Brother έγινε γνωστό για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το συγκρότημα της. Μάλιστα, ο Γιώργος Τσάκας δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του στο άκουσμά του.

Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε επιτέλους την ανακοίνωση! «Ο συνοδοιπόρος στο όνειρό μου είναι...»

Κι όμως η Μελίνα Ασλανίδου έκανε επιτέλους την ανακοίνωση! «Ο συνοδοιπόρος στο όνειρό μου είναι...» ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια...

Η κούκλα Μελίνα, η οποία φέρεται να είναι ξανά μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μουντάκη κάνει νέα αρχή στα επαγγελματικά της! Για τον φετινό χειμώνα μάλιστα, ανακοίνωσε με ποιον τραγουδιστή θα συνεργαστεί!

Μελίνα Ασλανίδου: Ο στενός κορσές της αποκάλυψε το «σημάδι» στο κορμί της! Στην δημοσιότητα το «υλικό»...

«Σας περιμένω μαζί με τον συνοδοιπόρο για φέτος στο όνειρό μου...» έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ε ναι ‼️ ‼️ ‼️ μην χάσετε αυτήν την εκπομπή... Είναι μια μαγική βραδιά.... Ευχαριστώ @steliosrokkos @lelekomoumy dress is @femmagesκαι σε λίγη ώρα σας περιμένω με χαρά μεγάλη στο @hotelermou μαζί με τον συνοδοιπόρο στο όνειρο φέτος τον Μιχάλη»

Μελίνα Ασλανίδου: «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου» - Έξαλλη η τραγουδίστρια!

Έξαλλη έχει γίνει η Μελίνα Ασλανίδου, καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου», αποκάλυψε.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα ονόματα από το χώρο της showbiz πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα τους και η Μελίνα Ασλανίδου. Μάλιστα, έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διευθετήσουν το θέμα αυτό.

«Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Μελίνα Ασλανίδου απάτη

Μελίνα Ασλανίδου: Στην δημοσιότητα η καταγωγή της! Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά...

Στην δημοσιότητα η καταγωγή της Μελίνας Ασλανίδου για πρώτη φορά! Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά... χαμός από τις επίσημες πληροφορίες!

Η Μελίνα Ασλανίδου γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου του 1974 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας,αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας. Έκτοτε ζει στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου στη Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή της είναι από τον Πόντο.

Την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα Οι Απέναντι με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ "Το Παρελθόν Θυμήθηκα"και το "Μικρή Αγάπη" που περιέχει την διασκευή του τραγουδιού "Τι σου κανα και πίνεις" το 2008, με την οποία το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό. Έπειτα η Μελίνα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Το Πέρασμα". Το 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος "Παιχνίδι Είναι" καθώς και ενα single με τιτλο "3 ευχές". Το 2007 κυκλοφόρησε ένα single με τρία κομμάτια, με τίτλο "Ψηλά Τακούνια". Το 2008 κυκλοφόρησε τη συλλογή "Στο Δρόμο". Το 2009 κυκλοφόρησε το digital single "Άλλη Μια Φορά". Το 2013-14 και 2014-15 συμμετέχει ως κριτής στο τηλεοπτικό show του ant1,The Voice of Greece και παράλληλα κυκλοφόρησε τον δίσκο της "Μελίνα" από τη Heaven Music που έγινε χρυσός σε πωλήσεις. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησε και επίσημα το soundtrack της ταινίας "Κοινός Παρανομαστής". Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ένα best of από την Feelgood Records με αφορμή τα 15 χρόνια της στη δισκογραφία. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι "9 Μήνες", το οποίο είναι το soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Star.

Μελίνα Ασλανίδου: Αποκάλυψη τώρα! Αυτή είναι η φωτογραφία που "εξαφάνισε" σε δευτερόλεπτα από παντού!!

Το 2015, έπειτα από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο, η Ασλανίδου συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Κουινέλη. Έτσι, τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Νερό και Χώμα". Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart. Ακόμη, το "Νερό και Χώμα" βραβεύτηκε ως το Καλυτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιάς στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards το 2017.

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος της "Με φωνάζουνε με το μικρό μου" από τη Heaven Music. Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε περιορισμένες εμφανίσεις στο Votanikos Plus και τον Μάιο κυκλοφόρησε ένα live album με τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που ηχογραφήθηκε στην Πάτρα το 2010.

Τον χειμώνα του 2017-2018 συνεργάστηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Ιερά Οδό. Τον Μάρτιο του 2018 ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία κάνοντας εμφανίσεις στην Γερμανία, στο Αμβούργο, στην Ολλανδία, στην Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία και στην Αγγλία.[13][14][15][16]Ακόμη τον Μάιο 2018 κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με διασκευές από τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, συνεργασία που εγκαινιάστηκε με την κυκλοφορία της διασκευής "Σε Ποια Θάλασσα Αρμενίζεις"