Έξαλλος πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή! Δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν!

Αδιανόητο!

Έξαλλος πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή! Δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν!

Έξαλλος έγινε πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε, καθώς δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν οι θαυμάστριες.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι πρόσφατα παντρεμένος που σίγουρα το απίστευτο αυτό περιστατικό δεν θα άρεσε καθόλου στη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα που είδαν το φως την ώρα που τραγουδούσε στην σκηνή μαζί με τα αδέρφια του μια θαυμάστρια του Νικ Τζόνας δεν σταμάτησε να τον χουφτώνει στην πίσω μεριά με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος και να προσπαθεί να την κάνει να σταματήσει.

Μάλιστα, αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο περιστατικό που βιώνει κάποιος καλλιτέχνης, καθώς η Lady Gaga είχε πέσει από τη σκηνή.

https://www.youweekly.gr/article/news/Έξαλλος πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή! Δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν-koryfaia-tragoydistria-kremasthke-apo-thaymasths-ths-kai-epese-apo-megalo-ypsos

Έξαλλος πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή! Δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν

Έξαλλος πασίγνωστος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή! Δεν σταμάτησαν να τον χουφτώνουν

Πασίγνωστος κούκλος τραγουδιστής παίζει με τα παιδιά του και μας κάνει να «λιώνουμε»! (Βίντεο)

Πασίγνωστος κούκλος τραγουδιστής μας δείχνει την στιγμή που παίζει με τα παιδιά του και μας κάνει να «λιώνουμε»!

Ο 44χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο λόγος για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο από μια στιγμή που παίζει με τα δίδυμα παιδάκια του και ρίχνει το διαδίκτυο.

Είναι αξιολάτρευτο και έχει γίνει ήδη viral!

Δείτε το:

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του πριν λίγο καιρό, όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πλέον η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Έλληνας τραγουδιστής μπαμπάς

Μπορεί βέβαια, εμείς να τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή, καθώς μετά την συμμετοχή του στο Fame Story είδε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο, πλέον έχει αφήσει πίσω του αυτό το επάγγελμα και εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο στην Αθήνα ως Γενικός Ιατρός. Μετά την αποβολή της συζύγου του, γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς!

Ο λόγος για τον Νίκο Μίχα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας!

Έλληνας τραγουδιστής μπαμπάς

Έλληνας τραγουδιστής μπαμπάς

Να του ζήσει το μωράκι του!