Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά...»!

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά...»!

«Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά...», εξομολογείται σε συνέντευξη του γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σοκάρει.

Μίλησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή κάνοντας αποκαλύψεις.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται πρώτη φορά ότι έχει πέσει θύμα απόπειρας βιασμού!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά...»

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν βγαίνω, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω, δεν έχω σχέση. Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά επειδή μπούχτισα από ένα πακέτο κοινωνικοποίησης που δεν με εξέφραζε ούτως ή άλλως. Κάποια στιγμή πέρσι, τελειώνω την παράσταση Πέτρες στις Τσέπες του και βρίσκομαι μεταξύ Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Σκεφτόμουν «Από εδώ δεν θέλω να πάω, από εκεί όχι, αποκλείεται». Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι μόνο μέρος που μπορώ να πάω είναι το σπίτι μου. Και εκεί ήρθε το ερώτημα «Τι κάνουν οι άνθρωποι στο σπίτι μετά τη δουλειά;».

Εσύ τι έκανες εκείνη την περίοδο κλεισμένος στο σπίτι;

Κοίτα! Πέρασα ένα τρίμηνο ξεγυρισμένης φασίνας, ψυχαναγκαστικά. Καθάρισα μέχρι και τα πατάρια και, όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο να καθαρίσω πια, άρχισα να καθαρίζω τις αυλές και τα μπαλκόνια διάφορων φίλων.

Τώρα έχεις κάποιον ψυχαναγκασμό;

Τώρα προσπαθώ να τους αφήσω λίγο στην άκρη γιατί χρειάζομαι ενέργεια για την παράσταση. Βεβαίως, θα περάσω μια σκούπα το σπιτάκι κάθε πρωί πριν φύγω, έτσι; Βασικά αποκλείεται να φύγω και να μην έχουν γίνει κάποιες πρωινές δουλειές, όπως να στρώσω το κρεβάτι, να σκουπιστεί ο νεροχύτης από δροσοσταλιές και οπωσδήποτε να έχω μαγειρέψει. Υπάρχει και η λογική «Φίλε, χαλάρωσε, δεν θα καταστραφεί ο κόσμος αν εσύ δεν στρώσεις το κρεβάτι σου», αλλά έχω στη ζωή μου αυτή τη στρατιωτική πειθαρχία. Επειδή έχω πάει στρατό –και είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν πάει–, το «σηκώνομαι, φροντίζω τον εαυτό μου, κάνω αυτές τις δουλειές» σε βάζει σε μια ρουτίνα ασφάλειας.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Δοκίμασα τα πάντα! Διάφορες ναρκωτικές ουσίες»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογήθηκε δημόσια τις καταχρήσεις που έχει κάνει. «Δοκίμασα τα πάντα! Διάφορες ναρκωτικές ουσίες», είπε.

Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» που έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και έκανε αποκαλύψεις.

Ο Γιώργος Χωραφάς εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ο Μάης του ’68 ήταν καθοριστικός στη ζωή του. «Ήμουν 15 χρονών και μέχρι τότε είχαμε πολλή καταπίεση στο σχολείο και στη ζωή μας» ανέφερε και επισήμανε ότι αμέσως και πήγε στην Αγγλία για να βρει μια κοπέλα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ξέφυγε, απάντησε: «Δοκίμασα τα πάντα! Καταστάσεις, κοινόβια, διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Πάντα, όμως, κάτι με κράταγε. Δεν είχα ποτέ εξαρτήσεις από αυτά».

ηθοποιός ναρκωτικα