Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Δεν ακούν κανέναν!

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Χαμός επικρατεί στο παλάτι για ακόμη μια φορά με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι. Φεύγουν για αυτό τον προορισμό.

Τι και αν η βασίλισσα Ελισάβετ τους θέλει κοντά την, για ακόμη μια φορά φαίνεται πως την αψηφούν και παίρνουν μόνοι τους τις αποφάσεις.

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να μετακομίζουν στην Αφρική, ωστόσο φαίνεται πως έχουμε ανατροπή.

Σύμφωνα με τη Sun, το βασιλικό ζευγάρι έχει ως νέα πιθανή τοποθεσία την Αμερική και συγκεκριμένα την California. Αυτό δε θα είναι το αποκλειστικό τους σπίτι, αλλά μία δεύτερη κατοικία μεταξύ της οποίας και του Ηνωμένου Βασιλείου θα μοιράζουν τη ζωή τους.

Μέγκαν Μαρκλ: Τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις της με τον Κάρολο! Του γύρισε την πλάτη γιατί...

Τεντωμένο σκοινί είναι οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Κάρολο! Του γύρισε την πλάτη και δεν πήγε σε πρόσκληση που της έκανε.

Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε που φουντώνει τις φήμες πως η Δούκισσα δεν τα πάει και τόσο καλά με τον πεθερό της.

Μέγκαν Μαρκλ: Δέχτηκε απίστευτη επίθεση από την αδερφή της - «Ήξερες που πήγαινες»!

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε καλέσει την Μέγκαν να δώσει το παρόν στη παρουσίαση μιας έκθεσης που ετοίμαζε στο παλάτι, όταν όμως εκείνη έμαθε πως στο event θα υπήρχαν κάμερες για ένα νέο του τηλεοπτικό project, αρνήθηκε να πάει.

Ο λόγος όπως φαίνεται είναι πως δεν ήταν προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις κάμερες μετά το πρόσφατο ντοκιμαντέρ και τις δηλώσεις της.

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι! Χαμός στο παλάτι!

Χαμός στο παλάτι με την Βασίλισσα Ελισάβετ! «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι αλλά φυσικά κράτησε... μια άλλη!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ ή κάποιος αξιωματούχος του παλατιού φαίνεται πως «εξαφάνισε» την φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρισκόταν περίπου επί ένα έτος επάνω σε μικρό τραπέζι στην αίθουσα ακροάσεων της βασίλισσας, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον βρετανικό Τύπο, τον Ιούλιο η φωτογραφία του εγγονού της βασίλισσας και της Αμερικανίδας συζύγου του ήταν στην περίοπτη θέση του παλατιού ενώ στις 22 Οκτωβρίου, όταν η 93χρονη μονάρχης υποδέχθηκε στην αίθουσα ακροάσεων την ύπατο αρμοστή της Γρενάδα Κίσα Αλεξάντερ Γραντ, η φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού «είχε κάνει φτερά»!

Δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ! Ο Γολγοθάς που τραβά σιωπηλά...


Στο μικρό στρογγυλό τραπέζι, που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι, στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, υπάρχουν τώρα δύο φωτογραφίες. Μία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον αγκαλιασμένους και μία με τον πρίγκιπα Χάρι και τον μεγαλύτερο αδελφό του με στρατιωτικές στολές. Η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν είχε τοποθετηθεί μπροστά από την φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ τον Μάιο του 2018, μετά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού και μέχρι τις 24 Ιουλίου, όταν ο Μπόρις Τζόνσον ως νέος πρωθυπουργός επισκέφθηκε την βασίλισσα, η φωτογραφία ήταν στη θέση της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δυσαρεστημένη με την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Ο βρετανικός Τύπος συνδέει αναπόφευκτα την «εξαφάνιση» της φωτογραφίας του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits με την αποκαλυπτική συνέντευξη του ζευγαριού σε ντοκιμαντέρ του καναλιού ITV, το οποίο προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και δημιούργησε δυσαρέσκεια στο παλάτι.


Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey» ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντλεϊ ακολούθησε τον Χάρι και τη Μέγκαν στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στη Νότιο Αφρική μαζί με τον πέντε μηνών γιο του, Άρτσι. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν στον δημοσιογράφο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο «μαλλιοτράβηγμα» με την Ελισάβετ! Δείτε το βίντεο που της κατέβασε από το Instagram!

Νέο «μαλλιοτράβηγμα» έγινε με την Μέγκαν Μαρκλ και την Ελισάβετ! Δείτε το βίντεο που της κατέβασε από το Instagram άρον άρον!

Η ίδια, πήγε στη Νότιο Αφρική και ξανά έσπασε το πρωτόκολλο! Συγκεκριμένα, θαυμάστρια της Δούκισσας του Σάσεξ, δημοσίευσε ένα Instastory με την Μέγκαν Μαρκλ να ποζάρει με φίλτρα στο κεφάλι της... όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μέγκαν Μαρκλ: Πιάνει δουλειά! Πότε ξεκινά;

Οι υπεύθυνοι του Παλατιού, είδαν το συγκεκριμένο video και απαίτησαν να κατέβει αμέσως!

Το πρωί της Τετάρτης όμως, η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», πρόβαλε το συγκεκριμένο video… Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο «μαλλιοτράβηγμα» με την Ελισάβετ! Δείτε το βίντεο που της κατέβασε από το Instagram!