Άγριο κράξιμο της Star Hellas 2019 στο GNTM: «Δε θα γινόμουν ποτέ πειραματόζωο»!

Τους άδειασε κανονικά!

Άγριο κράξιμο της Star Hellas 2019 στο GNTM: «Δε θα γινόμουν ποτέ πειραματόζωο»!

Άγριο κράξιμο «έριξε» η Star Hellas 2019 στο GNTM: «Δε θα γινόμουν ποτέ πειραματόζωο», είπε σε συνέντευξη της στην Espresso.

Η ξανθιά καλλονή μίλησε στην Κλάρα Ασημακοπούλου και μετά από ερώτηση για το ριάλιτι μόδας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι ακαδημία μόδας, είναι νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα έβαζα πότε τον εαυτό μου στη διαδικασία να γίνω πειραματόζωο για να κερδίσω περισσότερους followers στο Ιnstagram και το κανάλι περισσότερα χρήματα. Αν κάνουμε μια ανασκόπηση στο παρελθόν, μόνο δύο τρία μοντέλα έκαναν καριέρα απ’ όλα τα “GNTM” και όχι οι νικήτριες».

Να υπενθυμίσουμε πως η Ραφαέλα Πλαστήρα βγήκε Star Hellas στα καλλιστεία που παρουσίασε η Μαρία Κορινθίου.

GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

Σας έχουμε spoiler για το GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που απόψε μένει εκτός σπιτιού!

Νέα εβδομάδα με νέες εξελίξεις και νέες αποχωρήσεις στο ριάλιτι μοντέλων. Μάθετε τώρα ποια θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο...

GNTM spoiler αποχώρηση: Ποιες 2 παίκτριες είναι οι επόμενες που φεύγουν;

Ο λόγος για τη Νίνα Τζιβανίδου η οποία θα είναι η παίκτρια με τη χειρότερη φωτογραφία για απόψε. Όσο για το αυριανό επεισόδιο, αυτή που αποχωρεί είναι η Σουζάνα.

Ωστόσο η Μαρτίνα έρχεται για να κάνει την ανατροπή μιας και η οικειοθελής αποχώρησή της θα φέρει τη Σουζάνα πίσω στο σπίτι.

GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

GNTM: Βόμβα! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...»!

Βόμβα για το GNTM! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...», αποκάλυψαν. Μια παίκτρια που εν μέρη περιμέναμε...

Τα spoiler πέφτουν «φωτιά« και αυτή τη φορά τα τελευταία θέλουν ένα από τα μεγάλα φαβορί να έχει ήδη πάρει τον τίτλο της φετινής νικήτριας!

Στον Αρτ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Την ίδια φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο κατακεραυνώνει Μικαέλα και Εύη! (Βίντεο)

Η Μέγκι μίλησε για το φετινό GNTM και έχρισε φαβορί την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας είχαν βγάλει νικήτρια την Εβελίνα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και τελικά την πρώτη θέση πήρε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Πιστεύω πως φέτος ήδη έχουν βγάλει τη νικήτρια και αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Αλλά ας μην την αλλάξουν στο τέλος. Γιατί και σε εμάς πέρσι είχε βγει νικήτρια η Εβελίνα και δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξαν και έβγαλαν την Καζαριάν. Αλλά κακώς, γιατί η Εβελίνα δουλεύει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή και η Καζαριάν κάνει θέατρο. Ακόμη και η Καζαριάν αν είχε πρόταση για θέατρο ή εκπομπή θα επέλεγε την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.