Βασιλική Ανδρίτσου: «Άδειασε» το «Room Service» - «Οι λόγοι που δεν πήγα ήταν και οικονομικοί»!

Τι είπε;

Βασιλική Ανδρίτσου: «Άδειασε» το «Room Service» - «Οι λόγοι που δεν πήγα ήταν και οικονομικοί»!

Η Βασιλική Ανδρίτσου «άδειασε» το «Room Service». «Οι λόγοι που δεν πήγα ήταν και οικονομικοί», είπε σε συνέντευξη της η ηθοποιός.

Μίλησε στο περιοδικό TV Έθνος και τον Άκη Φωτόπουλο με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».

Βασιλική Ανδρίτσου: Η επικίνδυνη σκηνή που χρειάστηκε να κάνει! Έπεσε από...

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για τους λόγους που δεν βρέθηκε στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα.

«Οι λόγοι ήταν και οικονομικοί αλλά και οι χρόνοι δεν βοηθούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Ανδρίτσου για το «Room Service Πλιζ». «Δεν ήθελα να ξεφύγω από τα ωράρια που είχα σκοπό να εργαστώ. Προτίμησα τη σειρά που είμαι τώρα γιατί είμαστε πολλοί ηθοποιοί και τα γυρίσματα γίνονται σε γκρουπ, κάτι που με εξυπηρετεί πολύ εμένα, καθώς δεν θέλω να χάσω στιγμές με το παιδί μου σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα».

Βασιλική Ανδρίτσου: Ξέσπασε η ηθοποιός - «Είναι αγενές και ανόητο να...»!

Ξέσπασε η Βασιλική Ανδρίτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον...», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μίλησε στο “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο για το περιστατικό που της συνέβη το καλοκαίρι με έναν follower της στο Instagram.

Βασιλική Ανδρίτσου: Θα μείνετε άφωνοι με το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένας από τους followers σας στο Instagram σας έγραψε ότι θα πρέπει να κάνετε δίαιτα…

Αντέδρασα με χιούμορ, γιατί πραγματικά δεν με άγγιξε ποτέ βαθιά αυτό το σχόλιο. Από μια ηλικία και μετά παίρνω κιλά, τα χάνω, τα ξαναπαίρνω, τα ξαναχάνω. Η αλήθεια είναι ότι πήρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, του τύπου “μη στεναχωριέσαι” κλπ.Δεν στεναχωρήθηκα. Απλώς απάντησα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί στα social media γράφουν για να πικάρουν ή να πληγώσουν το άλφα ή δείνα πρόσωπο και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Αν είσαι μάγκας βάλε και το επώνυμό σου όπως το βάζουμε εμείς.

Εκτός από τον χώρο του διαδικτύου υπάρχουν και στην τηλεόραση εκπομπές που σατιρίζουν άτομα με διάφορα σωματικά χαρακτηριστικά. Ποια είναι η γνώμη σας;

Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον που είναι χοντρός, καραφλός ή κοντός, ή ψηλός, ή αδύνατος. Το να κοροϊδεύεις τον άλλον δείχνει και μια δική σου αδυναμία. Έτσι πιστεύω. Και η σάτιρα έχει κάποια όρια, γιατί στο όνομα της σάτιρας μπορεί να γίνεις πολύ προσβλητικός και αγενής.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η επικίνδυνη σκηνή που χρειάστηκε να κάνει! Έπεσε από...

Μια επικίνδυνη σκηνή χρειάστηκε να κάνει για τις ανάγκες του ρόλου της η Βασιλική Ανδρίτσου. Έπεσε από έναν μικρό γερανό που μάλλον θα είναι μπαλκόνι στο επεισόδιο.

Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα σειρά του ΣΚΑΙ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και η επιστροφή δεν είναι τόσο... εύκολη.

Η νέα μανούλα, μετά την γέννηση της κόρης της επέστρεψε και στην σειρά υπάρχουν κάποιες επικίνδυνες σκηνές και όπως είδαμε σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια, μάλλον θα χρειαστεί να πηδήξει από κάποιο μπαλκόνι της πολυκατοικίας.

«Ο μεγάλος πήδος!!!?? πόσο θα ήθελα έναν κασκαντέρ!!!!!??? #thagineitispolikatoikias #epikindinesapostoles #gyrisma #backstage #jumpandsurvive», έγραψε στην λεζάντα της.

Βασιλική Ανδρίτσου: To άσχημο σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της και η αποστομωτική απάντηση της!

Ένα άσχημο σχόλιο για τα κιλά της δέχτηκε η Βασιλική Ανδρίτσου λίγους μήνες αφού έγινε για πρώτη φορά μανούλα και η απάντηση της είναι αποστομωτική.

Η ηθοποιός, η οποία διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο και την κόρη της, είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητας της, ωστόσο σε μια από αυτές, κάτω από την φωτογραφία της δέχτηκε ένα πολύ άσχημο σχόλιο.

«Θέλει δίαιτα κολλητή» της έγραψε χρήστης με την ίδια να του απαντά «Δε θέλω!!! Ευχαριστώ!!! Κάνε εσύ κοπελιά!!!».

To άσχημο σχόλιο που δέχτηκε η Βασιλική Ανδρίτσου για τα κιλά της και η απάντηση της

Βασιλική Ανδρίτσου: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της! Σπάνια πόζα!

Η Βασιλική Ανδρίτσου ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, σε μία σπάνια πόζα!

Οι δυο τους δεν ανεβάζουν πολλές κοινές φωτογραφίες στα social media!

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της Νίκος Συμεωνίδης!

Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της, γράφοντας: Διακοπαρουμεεεεεε.... #mylove #family #whataman #myhusband”

Βασιλική Ανδρίτσου: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της! Σπάνια πόζα!