Το Κόκκινο Ποτάμι: Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για την σειρά - «Σπάνια γίνονται στην τηλεόραση»!

Τι είπε;

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για την σειρά - «Σπάνια γίνονται στην τηλεόραση»!

Μια αποκάλυψη για το Κόκκινο Ποτάμι έκανε η Τάνια Τρύπη σε συνέντευξη της. «Σπάνια γίνονται στην τηλεόραση», ανέφερε.

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς.

Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτή τη σκηνή από «Το Κόκκινο Ποτάμι» δεν μπορούσε με τίποτα να τη γυρίσει! «Είχε παγώσει το αίμα μου...,»

Είχες σχεδόν δέκα χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση. Γιατί είχες αυτή την απόσταση;

Η τελευταία σειρά που είχα μόνιμο ρόλο ήταν το «Ποιος μας πιάνει» στο Mega. Κοίτα, κάποιες φορές επιλέγεις να πάρεις εσύ απόσταση από την τηλεόραση και κάποιες άλλες παίρνει εκείνη από εσένα. Δεν μπορείς να λες παντού «ναι», όταν δεν σου αρέσει ο ρόλος και οι υπόλοιποι συντελεστές. Στο «Κόκκινο ποτάμι» ήταν ιδανικές συνθήκες, γιατί μιλάμε για παραγωγή με προδιαγραφές κινηματογράφου, από αυτές που σπάνια γίνονται στην τηλεόραση μετά την κρίση.

Ξέρω ότι σου είχαν προτείνει να συμμετάσχεις και στο «Dancing With the Stars» του ΑΝΤ1 και στο «Just the Two Of Us» του Mega και είχες πει «όχι».

Ναι. Και, μάλιστα, μου είχαν προτείνει να συμμετέχω και ως διαγωνιζόμενη και ως κριτής. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει τίποτα από τα δύο. Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγο να διαγωνιστώ σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Και ως κριτής νομίζω ότι είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, γιατί βρίσκω πάντα το θετικό σ’ αυτό που βλέπω και συμμερίζομαι τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλει ο κάθε καλλιτέχνης. Οπότε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έδιωχνα ποτέ κανέναν (γελάει). Βέβαια, ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ», γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Ναι, αλλά οικονομικά δεν θα σε βοηθούσε η συμμετοχή σου σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι;

Δεν ήταν ποτέ το οικονομικό η πρώτη προτεραιότητά μου και έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, όπως όλοι οι ηθοποιοί. Όταν δύο φορές τον χρόνο παλαιότερα, και τώρα ακόμα πιο συχνά, πρέπει να ψάξεις για δουλειά, δεν προλαβαίνεις να μαζέψεις τίποτα για να έχεις σε μια δύσκολη στιγμή. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό, πολύ πριν από την κρίση. Αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για τα χρήματα. Γιατί να καταπιεστώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει, επειδή μου προσφέρουν ένα ποσό; Δεν το έκανα όταν ήμουν μικρότερη. Θα το κάνω τώρα;

Μπορεί ένας ηθοποιός να ζει μόνο από το θέατρο;

Δόξα τω Θεώ, έχω υπάρξει τυχερή, γιατί μέχρι στιγμής μόνο από το θέατρο ζω και από τα live μου.

Κόκκινο Ποτάμι: Στη φόρα οι ζωές των ηθοποιών! Ποιος είχε παππού γνωστό Γερμανό ηθοποιό!

Κόκκινο Ποτάμι: Στη φόρα οι ζωές των ηθοποιών! Ποιος είχε παππού γνωστό Γερμανό ηθοποιό! Τους έχετε αγαπήσει μέσα από τη σειρά του OPEN, τώρα ήρθε και η στιγμή να μάθετε για τις ζωές τους πριν γίνουν γνωστοί!

«Το κόκκινο ποτάμι» είναι από τις σειρές που έκαναν φέτος τους τηλεθεατές να κάτσουν ξανά στον καναπέ αλλά όχι για να δουν NetFlix. Το σενάριο, η σκηνογραφία και το καστ συνεπήραν κοινό και κριτικούς.

Δίνουμε στους νέους πρωταγωνιστές της σειράς του OPEN, το 10λεπτο της δημοσιότητας που τους αναλογεί, όμως σίγουρα τους αξίζει κάτι περισσότερο.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί στο «Κόκκινο Ποτάμι»! (Βίντεο)

Αναστασία Παντούση: Μπορεί να τη θυμάστε από τη ταινία της Lacta «Κάνε το βήμα», τον ρόλο της Βασιλίνας στο «Ελα στη θέση μου» πριν δύο χρόνια ή και από έναν παλιότερο ρόλο της στους «Συμμαθητές». Οπως κι αν έχει, η Αναστασία Παντούση εκπροσωπεί επάξια τη νέα γενιά των ηθοποιών και ως Ιφιγένεια, απλά καθηλώνει. Δέχτηκε με χαρά την πρόταση για «Το κόκκινο ποτάμι» γιατί, όπως έχει δηλώσει, είχε μάθει για τη σειρά και ευχόταν να γίνει μέρος της. Οταν λοιπόν της τηλεφώνησαν από την παραγωγή της σειράς για μια συνάντηση με τον Μανούσο Μανουσάκη, σοκαρίστηκε. Για την ακρίβεια, Σάββατο συναντήθηκαν και Τρίτη ξεκίνησε τα γυρίσματα. Η εντυπωσιακή συνέχεια επί της οθόνης...

Αργύρης Πανταζάρας: Αν πηγαίνετε θέατρο, τον Αργύρη Πανταζάρα όχι απλά τον έχετε δει, αλλά τον αγαπάτε κιόλας. Τιμημένος με το βραβείο Χορν πριν από τρία χρόνια για την ερμηνεία του στον μονόλογο «ΑΩ» και πατώντας πολύ γερά στα πόδια του, ξεχώρισε την πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη και δέχτηκε να εκτεθεί (και) στη μικρή οθόνη. Τα social media πήραν φωτιά στις σκηνές του «Θέμη Παυλίδη», ευχαριστώντας κυρίως εκείνους που τον έπεισαν να κάνει τηλεόραση. Ο έρωτάς του για τη Βασιλική (Χαρά-Μάτα Γιαννάτου) που θα δούμε προσεχώς, θα προκαλέσει -θετικά πάντα- ακόμα περισσότερο το κοινό.

Χαρά-Μάτα Γιαννάτου: Είναι και ορισμένοι άνθρωποι που τους διάλεξε η μοίρα να κάνουν αυτό το επάγγελμα γιατί απλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Όπως η Χαρά-Μάτα για παράδειγμα. Ο παππούς της ήταν ηθοποιός στη Γερμανία, η μητέρα της είναι Γερμανίδα βοηθός σκηνοθέτη και ο πατέρας της ο μπασίστας των Πυξ Λαξ. Πώς θα μπορούσε λοιπόν με το συγκεκριμένο DNA, η συγκεκριμένη κοπέλα να γίνει κάτι άλλο εκτός από ηθοποιός; Εννοείται πως έχει κάνει το πέρασμά της από το Εθνικό Θέατρο και με επιτυχία μάλιστα, έπαιξε στην ταινία «Νοτιάς», ενώ πρωταγωνίστησε και στην ελληνογερμανική παραγωγή «Μια ανάσα». Στο «Κόκκινο ποτάμι» θα υποδυθεί τη Βασιλική, μια γυναίκα που δεν διστάζει να ονειρεύεται. Ο έρωτάς της για τον Μακεδονομάχο Θέμη θα τη φέρει μπροστά σε απρόσμενες προκλήσεις.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και έχει πάρει μέρος σε μια σειρά από σπουδαίες παραστάσεις. Κρατήστε το όνομά του στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας καθώς στο μέλλον θα μας απασχολήσει πολύ. Στο «Kόκκινο ποτάμι» θα υποδυθεί τον Κερέμ, τον καλύτερο φίλο του Μίλτου. Είναι Τούρκος, καλλιεργημένος και διαθέτει ηθικές αξίες. Παρά τους περιορισμούς που του επιβάλει η στρατιωτική στολή, έχει το βλέμμα του στραμμένο στο μέλλον και δεν διακρίνει τους ανθρώπους φυλετικά ή θρησκευτικά.


ΠΗΓΗ: TV24

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ