Ναταλία Γερμανού: Πρώην συνεργάτης της Καινούργιου την «πυροβόλησε»! «Με στοχοποίησε γιατί...»!

Τα σχόλια που θα συζητηθούν!

Ναταλία Γερμανού: Πρώην συνεργάτης της Καινούργιου την «πυροβόλησε»! «Με στοχοποίησε γιατί...»!

Πρώην συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, «πυροβόλησε» την Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις του. «Με στοχοποίησε γιατί...»!

Στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη ο Dj Pitsi, ο φέτος παίζει μουσική στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ίδιος απάντησε, μεταξύ άλλων και για τα σχόλια που είχε κάνει για τον εκείνον η Ναταλία Γερμανού όταν σχολίασε τραγουδιστή των BTS.

Πέρσι πάντως, όσο συνεργαζόσουν με την Κατερίνα Καινούργιου, είχαν ειπωθεί κάποια σχόλια για τους BTS στα οποία είχε αναφερθεί και η Ναταλία Γερμανού στην δική της εκπομπή, αλλά και σε σένα προσωπικά: «Από πού κι ως πού θα μου πει ο Dj Pitsi τα σχόλιά του για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο στο Time;». Σε στενοχώρησε όλο αυτό που έγινε τότε;

Καταρχήν, δεν σχολίασα καθόλου καλλιτεχνικά, κανένα συγκρότημα. Ήταν άστοχο αυτό που ειπώθηκε. Ήταν ένα βίντεο με τους 15 ωραιότερους άνδρες κι είχα δει στις πρώτες θέσεις έναν άντρα με βαμμένα ροζ μαλλιά, lip gloss και με δέρμα σαν πορσελάνη. «Αυτό», είχα πει, «μου μοιάζει σαν κορίτσι». Χωρίς να θίξω κάτι, χωρίς να πω κάτι σεξιστικό. Και, σίγουρα, δεν έκρινα κανένα συγκρότημα! Δεν σχολίασα κανέναν καλλιτεχνικά – κι ούτε θα το ‘κανα ποτέ. Ήταν κάτι που έγινε για πλάκα, και μετά όλο αυτό πήρε άλλες διαστάσεις…

Αργότερα, μιλήσατε με τη Ναταλία;

Όχι, δεν μιλήσαμε. Και, για να είμαι ειλικρινής, η αλήθεια είναι πως στενοχωρήθηκα λίγο γιατί ήταν η πρώτη φορά που έγινα «στόχος» τηλεοπτικά – για ένα θέμα το οποίο, σου επαναλαμβάνω, έγινε για πλάκα! Η Ναταλία ήθελε απλά να πει κάτι στην εκπομπή της, με στοχοποίησε -γιατί ασχολήθηκε μαζί μου και σε άλλα θέματα, στο πώς κινούμουν για παράδειγμα στην εκπομπή της Κατερίνας-, λες και με είχε άχτι κάπως. Τη γυναίκα δεν την ξέρω καν προσωπικά! Δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ας πούνε ό,τι θέλουν!

Ναταλία Γερμανού: Πρώην συνεργάτης της Καινούργιου την «πυροβόλησε»! «Με στοχοποίησε γιατί...»!

Ναταλία Γερμανού: «Έπιασαν» την Παπαρίζου στο στόμα τους και δεν τους έδωσε ανάσα! Ποιος το τόλμησε;

«Έπιασαν» την Παπαρίζου στο στόμα τους και η Ναταλία Γερμανού δεν τους έδωσε ανάσα! Ποιος το τόλμησε και κυρίως... τι είπε;

Θα σας μεταφέρουμε αρχικά το... στόλισμα της Ναταλίας η οποία ανέφερε:

«Απλώς θα πω πως ήταν άκομψο και επειδή είσαι μικρό κορίτσι και είσαι σε ένα πάνελ δίπλα σε μια παρουσιάστρια που έχεις να μάθεις πολλά πράγματα και την οποία καλό θα ήταν να την έχεις για πρότυπο, όπως και την έχεις νομίζω, και πολύ καλά κάνεις και την έχεις, δεν ήταν ένα κομψό σχόλιο αυτό. Και θα σου πω κάτι σαν μεγαλύτερή σου, θα μπορούσα να είμαι και μητέρα σου, κούφια ώρα που τα ακούει. Δηλαδή υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί στη ζωή να αλλάξει.

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτο! Τον κυνηγούσε για να δει αν φοράει εσώρουχο! (Βίντεο)

Είναι τα κιλά. Τα κιλά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Τρως λίγο παραπάνω, παίρνεις λίγα κιλά, τρως λίγο λιγότερο χάνεις τα κιλά. Υπάρχει όμως κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Το ταλέντο. Η Έλενα γεννήθηκε με αυτό, το έχει! Κάποιες άλλες δεν θα το αποκτήσουν ποτέ. Τελεία». Ποια τόλμησε όμως και μίλησε για την Παπαρίζου;

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο μετά την πρεμιέρα της Έλενας Παπαρίζου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου, είχε πει πως η γνωστή τραγουδίστρια έβαλε κάποια κιλά, ενώ ανέφερε πως τώρα δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση.

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτο! Τον κυνηγούσε για να δει αν φοράει εσώρουχο! (Βίντεο)

Απίστευτο αυτό που συνέβη! Η Ναταλία Γερμανού κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φοράει εσώρουχο!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή της στον AlphaTv, «Καλύτερα δεν γίνεται» έφερε τα πάνω κάτω!

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε ότι ένα ζευγάρι όταν κοιμάται χωρίς εσώρουχα έρχεται πιο κοντά!

Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις δύσκολες ώρες που περνάει! (Βίντεο)

Έτσι, ρώτησαν την Ναταλία Γερμανού τι φοράει όταν κοιμάται με την παρουσιάστρια να δίνει ανάλογη απάντηση!

Όταν όμως η Ναταλία ρώτησε τον συνεργάτη της, Παναγιώτης Χατζηδάκης τι φοράει απάντησε:

«Εγώ δεν φοράω τίποτα... ούτε τώρα φοράω»!

Και τότε η Ναταλία Γερμανού τον κυνήγησε για να δει αν λέει αλήθεια, έβαλε το χέρι της στο παντελόνι και επιβεβαίωσε ότι δεν φορούσε εσώρουχο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε δημόσια ένα συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις δύσκολες ώρες που περνάει αυτήν την στιγμή!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της στον AlphaTv, «Καλύτερα δεν γίνεται», θέλησε να στείλει συλλυπητήρια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά ο γνωστός παρουσιαστής έχασε την μητέρα του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε εκ μέρους όλης της ομάδας όλη τους την αγάπη και του είπε ότι είναι δίπλα του έστω και με την σκέψη!

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι τα λόγια είναι πολύ φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις και ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους για να ξεπεραστούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή - «Τα έπαιρνε στο κρανίο»!

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Ναταλία Γερμανου σήμερα στον αέρα της εκπομπής της. «Τα έπαιρνε στο κρανίο».

Η παρουσιάστρια η οποία χθες βγήκε μόνο για μια ώρα στον αέρα του Alpha σπάνια κάνει αποκαλύψεις για πρώτην σχέση της, και με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, θέλησε να μιλήσει για την δική της εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει για τον Πάνο Μουζουράκη και μετά την προβολή των δηλώσεων της, η Ναταλία Γερμανού είπε πως δε γίνεται να ρωτάς έναν άνθρωπο μόνο για τη σχέση του, ειδικά όταν αυτός είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και έχει να σου πει πράγματα για τη δουλειά του.

«Ρωτάγανε τη σχέση μου συνέχεια για μένα και τα έπαιρνε εκείνος στο κρανίο. Και τον δικαιολογώ απόλυτα τώρα που το σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ναταλία Γερμανού προσωπική ζωή